Videotest: Den nye Galaxy Tab S8 Ultra er en vildt fed tablet

Jeg har leget med den nye tablet fra Samsung, og den er den største og nok flotteste tablet jeg har set til dato. Men den er også meget, meget ryd

Jeg er vild med den nye tablet fra Samsung, Galaxy Tab S8 Ultra, den er hurtig, har et fedt design og hvis du er kreativ så har den nogle helt unikke muligheder.

Her kan du se min test af den, og lad mig endelig høre hvad du synes.

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

Samsung Tab S8 Ultra er den største og nok flotteste tablet jeg endnu har testet. Den har hestekræfter nok til det mest, og er en fortrinlig erstatning for din laptop – hvis du ellers køber et cover med tastatur til den.

Den er fed at være kreativ på, og den medfølgende S Pen gør den endnu bedre at arbejde på.

Den får mine varmeste anbefalinger, og så krydser jeg fingre for at den falder lidt pris – for den er godt nok dyr.

Læs mere om Samsung Galaxy Tab S8 Ultra her.

Priser på Galaxy Tab S8 Ultra WiFi 16/256GB

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?