Videotest: iPad Air – tablet med masser af overskud

Har du brug for at redigere videoer eller være kreativ på farten, så har den nye iPad Air et imponerende overskud af hestekræfter

Apple har smidt deres M1-chip ned i deres nyeste tablet, iPad Air, og det mærkes. Uanset om du vil redigere 4K-videoer, billeder eller måske være kreativ på andre måder, så er der kræfter nok i den nyeste tablet fra Apple.

Her kan du se, hvorfor jeg er så vild med iPad Air.

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

iPad Air er en super fed lille laptop med et imponerende overskud. Den er oplagt til kreative opgaver på farten, og det er en fed oplevelse at redigere 4K-videoer på den.

Samtidig kan den ligge i din taske, og med et eksterne tastatur og en Apple Pencil, så har du en fed erstatning for en laptop.

Du kan læse mere om iPad Air her.

Priser er på 5.299 kroner.

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?