VIDEOTEST: Xiaomis mobiler tilbyder overraskende meget for en lav pris

Du behøver ikke betale formuer for din smartphone. Xiaomi viser med deres Redmi Note 11 og Redmi Note 11 Pro 5G hvor meget du kan få for ganske lidt

Xiaomi er ikke en ny spiller på smartphone-markedet, men de er nye på det danske marked. Nu har de så lanceret to smartphones, Redmi Note 11 og Redmi Note 11 Pro 5G, begge mobiler til en meget lav pris, men med ret fine specifikationer.

Naturligvis kan de ikke sammenlignes med mobiler til 6-8000 kroner, men det er faktisk stadig meget du får med disse mobiler.

Læg endelig en kommentar – jeg vil gerne høre din mening.

Bedømmelse

Samlet vurdering 90%

Selvom det ikke er mobiler til gameren, eller til folk der virkelig går op i foto, så er det stadig ganske habile mobiler du kan få, altså når man tager prisen i betragtning. En smartphone til under 2.000 kroner er ikke hverdag, og hvis du går en anelse op i pris, så får du faktisk vildt meget i den store Redmi Note 11 Pro 5G – ikke mindst på kamerasiden.

Læs mere om Redmi Note 11 her

Læs mere om Redmi Note 11 Pro 5G her

Redmi Note 11

Redmi Note 11 Pro 5G

About Lars Bennetzen 3823 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?