MicroPod fra Podspeakers kommer nu i trådløs udgave

Den nye MicroPod er den første i serien af nye, trådløse og bærbare Podspeakers med Bluetooth og indbygget batteri

Den nye MicroPod Bluetooth MKII har den nyeste Bluetooth teknologi og er opgraderet med True Wireless (TWS) funktion for trådløs stereoparring.

MicroPod Bluetooth MKII fungerer som stand-alone højttaler, men du kan sagtens koble to MicroPods sammen med trådløs stereoparring af de to højttalere, og få et endnu mere imponerende “blast” af stereolyd.

MicroPod Bluetooth MKII er den første stand-alone højttaler i Podspeakers serien. Med indbygget batteri kan den spille i op til 10+ timer. Det gør det nemmere end nogensinde at tage musikken med sig.

Den første MicroPod blev lanceret i 2001. Designmæssigt ligner den MiniPod, men som navnet antyder, er formfaktoren noget mindre. De diskrete dimensioner gør den velegnet til at placere på et bord eller på en hylde – for eksempel med påmontering af de medfølgende spikes (ben), der får MicroPod´en til at se ud som om, den svæver frit i rummet. Med tilkøb af et vægbeslag er det endvidere muligt at hænge højttaleren op.


Læs også:

TEST: Flip 4 fra JBL imponerer med lyd og funktion... Den lille højttaler fra JBL, Flip 4, er en lille mobil højttaler, bygget til at være med til festen uanset hvor du holder den. Den er designet så den ...
Ny Bluetooth-højttaler fra Onkyo sætter elegance o... Den er ganske lille, den nye Bluetooth-højttaler fra Onkyo. T3 måler kun 14 x 6 x 2,3cm, og kan uden problemer ligge i din hånd, og med en vægt på kun...

MicroPod Bluetooth MKII har ganske vist det velkendte og klassiske design fra sin forgænger, den første MicroPod i 2001, men teknisk set afspejler den nye højttaler fuldt ud den teknologiske udvikling, og fremstår som en moderne og opdateret, aktiv højttaler – helt og aldeles trådløs. MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farvevarianter: Matte Red, Matte Black og Satin White.

Lidt features

  • Indbygget batteri – spiller op til 10+ timer
  • True Wireless stereo support – “one is amazing, two is a blast”
  • Stand-alone HiFi Bluetooth højttaler
  • Fås i farverne: Matte Red, Matte Black og Satin White
  • Tre sorte spikes (ben) inkluderet

Priser og tilgængelighed

Podspeakers MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farver: Matte Red, Matte Black og Satin White, leveret med tre stk. sorte spikes (ben). Vejledende udsalgspris er 1.499 kroner.

Ekstra Aluminium spikes (ben) fås i Aluminium Soft Gold, Aluminium Dark Metal og Aluminium Soft Silver til vejledende udsalgspris 99 kroner (pr. sæt med tre spikes).

Læs også:

Endelig kommer JBLs trådløse højttaler med Chromec... JBL Playlist er en smart Hi-Fi højttaler til hjemmet eller kontoret med bl.a. indbygget Google Chromeast, der giver en enestående lydoplevelse og tage...
Nu kan din bluetooth-højttaler svæve I takt med at mere og mere af vores musik bliver opbevaret på vores smartphone, bliver det også nødvendigt med en fornuftig højttaler, så du ikke alti...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?