MicroPod fra Podspeakers kommer nu i trådløs udgave

Den nye MicroPod er den første i serien af nye, trådløse og bærbare Podspeakers med Bluetooth og indbygget batteri

Den nye MicroPod Bluetooth MKII har den nyeste Bluetooth teknologi og er opgraderet med True Wireless (TWS) funktion for trådløs stereoparring.

MicroPod Bluetooth MKII fungerer som stand-alone højttaler, men du kan sagtens koble to MicroPods sammen med trådløs stereoparring af de to højttalere, og få et endnu mere imponerende “blast” af stereolyd.

MicroPod Bluetooth MKII er den første stand-alone højttaler i Podspeakers serien. Med indbygget batteri kan den spille i op til 10+ timer. Det gør det nemmere end nogensinde at tage musikken med sig.

Den første MicroPod blev lanceret i 2001. Designmæssigt ligner den MiniPod, men som navnet antyder, er formfaktoren noget mindre. De diskrete dimensioner gør den velegnet til at placere på et bord eller på en hylde – for eksempel med påmontering af de medfølgende spikes (ben), der får MicroPod´en til at se ud som om, den svæver frit i rummet. Med tilkøb af et vægbeslag er det endvidere muligt at hænge højttaleren op.


Læs også:

Eksklusiv udgave af Libratone ZIPP Copenhagen Edit... Teknologisk set er det ikke fordi der er sket det store med den nye version af Zipp-højttaleren fra Libratone. Men de har arbejdet hårdt på at gøre de...
Ny bluetooth-højttaler fra Harman "Harman Kardon Go + Play er den næste generation af bluetooth-højttalere fra Harman, og den  er designet til den kvalitetsbevidste forbruger, der efte...

MicroPod Bluetooth MKII har ganske vist det velkendte og klassiske design fra sin forgænger, den første MicroPod i 2001, men teknisk set afspejler den nye højttaler fuldt ud den teknologiske udvikling, og fremstår som en moderne og opdateret, aktiv højttaler – helt og aldeles trådløs. MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farvevarianter: Matte Red, Matte Black og Satin White.

Lidt features

  • Indbygget batteri – spiller op til 10+ timer
  • True Wireless stereo support – “one is amazing, two is a blast”
  • Stand-alone HiFi Bluetooth højttaler
  • Fås i farverne: Matte Red, Matte Black og Satin White
  • Tre sorte spikes (ben) inkluderet

Priser og tilgængelighed

Podspeakers MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farver: Matte Red, Matte Black og Satin White, leveret med tre stk. sorte spikes (ben). Vejledende udsalgspris er 1.499 kroner.

Ekstra Aluminium spikes (ben) fås i Aluminium Soft Gold, Aluminium Dark Metal og Aluminium Soft Silver til vejledende udsalgspris 99 kroner (pr. sæt med tre spikes).

Læs også:

JBL Pulse 3 er en ny spændende trådløs højttaler m... Pulse 3 er nu er opdelt i to sektioner, hvor LED-lyset ligger i den øverste del af højttaleren, mens de tre drivere og ‘dual passive’ radiatoren ligge...
TEST: Stor lyd i lille højttaler Folk på farten behøver ikke være foruden deres favorit musik, og de behøver heller ikke være henvist til udelukkende at bruge et headset. Der findes f...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1747 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?