MicroPod fra Podspeakers kommer nu i trådløs udgave

Den nye MicroPod er den første i serien af nye, trådløse og bærbare Podspeakers med Bluetooth og indbygget batteri

Den nye MicroPod Bluetooth MKII har den nyeste Bluetooth teknologi og er opgraderet med True Wireless (TWS) funktion for trådløs stereoparring.

MicroPod Bluetooth MKII fungerer som stand-alone højttaler, men du kan sagtens koble to MicroPods sammen med trådløs stereoparring af de to højttalere, og få et endnu mere imponerende “blast” af stereolyd.

MicroPod Bluetooth MKII er den første stand-alone højttaler i Podspeakers serien. Med indbygget batteri kan den spille i op til 10+ timer. Det gør det nemmere end nogensinde at tage musikken med sig.

Den første MicroPod blev lanceret i 2001. Designmæssigt ligner den MiniPod, men som navnet antyder, er formfaktoren noget mindre. De diskrete dimensioner gør den velegnet til at placere på et bord eller på en hylde – for eksempel med påmontering af de medfølgende spikes (ben), der får MicroPod´en til at se ud som om, den svæver frit i rummet. Med tilkøb af et vægbeslag er det endvidere muligt at hænge højttaleren op.


Læs også:

Skævt højttalerdesign giver særlig lyd Vi kan ikke tale om Podspeakers og MiniPod, uden vi taler om Simon Ghahary og Laurence Dickie fra B&W. Simon Ghahary er en ung designer, der i sta...
Væg med musik fra BeoSound Vi har før set højttalersystemer der hænges på væggen – det var faktisk ganske almindeligt i min barndom. Men BeoSound Shape er nu stadig noget helt n...

MicroPod Bluetooth MKII har ganske vist det velkendte og klassiske design fra sin forgænger, den første MicroPod i 2001, men teknisk set afspejler den nye højttaler fuldt ud den teknologiske udvikling, og fremstår som en moderne og opdateret, aktiv højttaler – helt og aldeles trådløs. MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farvevarianter: Matte Red, Matte Black og Satin White.

Lidt features

  • Indbygget batteri – spiller op til 10+ timer
  • True Wireless stereo support – “one is amazing, two is a blast”
  • Stand-alone HiFi Bluetooth højttaler
  • Fås i farverne: Matte Red, Matte Black og Satin White
  • Tre sorte spikes (ben) inkluderet

Priser og tilgængelighed

Podspeakers MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farver: Matte Red, Matte Black og Satin White, leveret med tre stk. sorte spikes (ben). Vejledende udsalgspris er 1.499 kroner.

Ekstra Aluminium spikes (ben) fås i Aluminium Soft Gold, Aluminium Dark Metal og Aluminium Soft Silver til vejledende udsalgspris 99 kroner (pr. sæt med tre spikes).

Læs også:

B&O PLAY præsenterer Beoplay M3 B&O PLAY har lige lanceret det mest kompakte medlem af sin familie af trådløse højttalere: Beoplay M3. Beoplay M3 har masser af power på egen h...
TEST: Flip 4 fra JBL imponerer med lyd og funktion... Den lille højttaler fra JBL, Flip 4, er en lille mobil højttaler, bygget til at være med til festen uanset hvor du holder den. Den er designet så den ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1940 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?