3 først med eSim til iPhone

De var først med eSim til Apple Watch, og nu er de også først med eSim til iPhone. Så nu kan kunder hos teleselskabet 3, helt droppe det fysiske sim-kort, eller de kan have to telefonnumre i en og samme iPhone

Lige siden de nye iPhones blev lanceret, har vi gået og ventet på, at et teleselskab kom med muligheden for at bruge eSim, og i dag er det så sket. Teleselskabet 3 har lige lanceret eSim til alle de nye iPhone-modeller, altså iPhone Xs, Xs Mac og Xr.

Det betyder, at den mulighed som de nye iPhones indeholder – at have to numre i en og samme mobil, nu kan udnyttes. For mange betyder det, at det nu er muligt både at have en arbejdsmobil og en privat mobil i en og samme enhed. Selvom der stadig lige er problemet med at private og arbejdsapps bliver blandet sammen.

Men det er stadig fedt, at det nu er muligt at kunne udnytte muligheden for eSim, ikke mindst at du nu slipper for det fysiske sim-kort. Og når de andre mobilselskaber får taget sig sammen, så bliver det altså lettere at skifte teleselskab, når det ikke længere er nødvendigt at vente på at få et nyt kort med posten (som let tager en uges tid efterhånden).

Du kan læse mere om 3s nye eSim kort her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2283 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?