Rygte: iPhone 13 får Always-on skærm

Nye rygter om æblefirmaet i Cupertino siger, at den kommende version af deres iPhone får samme type display som Apple Watch - nemlig en skærm der altid er tændt

Det er det amerikanske nyhedsmedie, Bloomberg, der mener at vide at Apple går med planer om at forsyne næste version af deres iPhone med et always-on-display, præcis som vi kender det fra deres iPhone.

Samtidig mener Bloomberg at de nye telefoner får forbedret batterilevetid, mindre kamerahul på skærmen, bedre kvalitet videooptagelser, en skærm der kører 120Hz i opdateringshastighed, og en lynhurtig A15 chip.

Et andet rygte siger, at vi kommer til at se fire nye iPhones, og at mindst en af dem har en skærm med den såkaldte LTPO-teknologi, som deres ure også har.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?