Apples nye iPhone 14 rummer innovativ teknologi, som vi ikke har set den før

Det 21. århundrede har været domineret af tech-giganter, der kun er blevet større og har fået endnu mere indflydelse på vores hverdag. Her kommer vi ikke udenom Apple, der er en af de største teknologiproducenter, og hvert eneste år imponerer med nye produkter, der rummer innovative teknologier og features, vi aldrig har set før

Betalt indhold: I år er ingen undtagelse, og nu er spændingen blevet udløst. Der har svirret mange rygter om den nyeste iPhone, og nu kan vi endelig fortælle meget mere om iPhone 14 og iPhone 14 Pro. Her får du mulighed for at vælge din favorit blandt fire forskellige modeller, der alle rummer teknologier og specifikationer, som kommer til at forme vores fremtid.

Stærk maskine i iPhone 14

Der er blevet præsenteret fire forskellige modeller, hvor iPhone 14 Mini er blevet erstattet med iPhone 14 Plus. En fællesnævner for alle fire modeller er, at du får endnu bedre teknologi og endnu mere styrke i din nye iPhone.

Først og fremmest kommer iPhone 14 og iPhone 14 Plus med en forbedret udgave af Apples A15 Bionic chip, der havde stor succes i den foregående generation. Derudover byder modellen på mulighed for Apple Made 5G-forbindelse og en Super Retina XDR-skærm. Du får dermed en iPhone 14, der er spækket med høj kvalitet, når det kommer til processor, og hvor du kan streame og spille løs med lynhurtig forbindelse.

Den nye iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max kommer til gengæld med en helt ny chip. Apple har overgået sig selv og præsenteret en A16 Bionic chip, der er endnu bedre end A15-chippen. Samtidig kan du glæde dig til en Super Retina XDR-skærm, der revolutionerer kvaliteten på din skærm. Ligeledes får du hele 6-core CPU og 5-core GPU, der giver dig den hurtigste iPhone til dato.

Batteri, hukommelse og features

Apple holder fast i det, der virker. Derfor er der stadigvæk styr på de lækre funktioner og features såsom Touch-ID, Apple Wallet, Siri og meget andet, som vi allerede kender det fra tidligere iPhones. Men du får samtidig Always On-skærmfeatures i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max for blot at nævne én ud af mange.

Der er dog noget ved designet, som kræver en forklaring. De nye modeller er en smule tykkere end det, vi kender fra iPhone 13-generationen, og det er der en god forklaring på. 

De nye modeller har nemlig et endnu bedre batteri, hvor du får op 29 timers videoafspilning i den største Pro-model, der sikrer dig batterilevetid til flere dage. Samtidig er der mulighed for op til 1 TB hukommelse, der løfter mulighederne for, hvad du kan bruge din iPhone til. 

Få fat i den nye iPhone 14 før de andre

Vil du også være med? Det forstår vi godt. Men der bliver rift om de nye modeller, og derfor er det en god idé at benytte sig af muligheden for en iPhone 14-forudbestilling allerede nu. 

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.