Ekstra plads på din iPhone og iPad

Nu kan du få usb-nøgler der passer til din iPhone og iPad

Huawei Mate 20 Pro. Foto: Lars Bennetzen

Kingston er kendt for at producere hukommelsesenheder og ikke mindst eksternt lager i form af usb-nøgler. Nu er de så kommet med en usb-nøgle der fungerer sammen med din iPhone og iPad

Hvis du har en iPhone, så kender du godt problematikken – du har ikke mulighed for at øge lagerpladsen. Mange Android-smartphones giver dig mulighed for at udvide lageret med et sd-kort, men det kan du ikke på din iPhone.

Samtidig sætter Lightning-stikket begrænsninger til, hvad du kan tilslutte til din mobil. Men nu er der altså hjælp at hente fra Kingston. Deres helt nye DataTraveler Bolt Duo har nemlig en Lightning-forbindelse, så den kan sluttes direkte til din iOS-enhed. Samtidig har den også et traditionelt usb-stik, så den kan forbindes til din computer.

Brugen af Bolt er ret simpel – du henter den medfølgende app, og herfra kan du så kopiere dine billeder ud til Bolt. Smid den derefter ind i usb-porten på din computer, og du kan hente billeder over på den derefter.

Bolt findes i tre forskellige størrelse, 32GB, 64GB og 128GB og kommer med en to års garanti fra Kingston. Du kan læse mere om Bolt Duo her (www.kingstongo.com/bolt)

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3084 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart