Microsoft lancerer fire nye Surface-produkter

Microsoft er klar med fire spændende Surface-nyheder: Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 og Surface Headphones. Samtidig er der nye funktioner til Office 365 og Windows med en ny opdatering

Microsoft har lige lanceret fire spændende nyheder i Surface-familien, som er udviklet ud fra visionen om at skabe mere sammenhængende produktoplevelser, der tilpasser sig den måde, som folk lever deres liv på. Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 og Surface Headphones er designet af mennesker til mennesker uanset, hvad deres behov er – om de er studerende, i arbejde, skal bruge enheden i privat- eller hobbysammenhæng.

Surface Pro 6 – den kraftigste Surface Pro til dato

Surface Pro 6 er blevet redesignet og kommer nu i et nyt finish i matsort. Surface Pro 6 har den nyeste 8. generations Intel Quad Core-processor og er mere end 67 procent hurtigere end femte generation af Surface Pro 5.

Selvom Surface Pro 6 er kraftigere, beholder den tidligere generationers lethed, fleksibilitet og batteri, der holder hele dagen. Med PixelSense Touch-skærm bliver det endnu nemmere at arbejde med Office 365 i Windows. Derudover har Surface Pro 6 funktioner som det adgangskodefri Windows Hello-login, Windows Timeline og den personlige assistent, Cortana – funktioner som alle effektiviserer din hverdag og sparer dig for tid.

Surface Laptop 2 – op til 85% hurtigere end første generation

Den nye Surface Laptop 2 har en forbedret ydeevne fra den nye Quad Core 8-generations Intel-processor, som gør den langt hurtigere end første generation Surface Laptop.

Surface Laptop 2 har en god balance mellem æstetik, ydeevne og bærbarhed og er designet med PixelSense Touch Display. Pc’en har det bedste tastatur og trackpad og op til 14,5 timers batterilevetid, der giver strøm til en hel dag. Både Surface Pro 6 og Surface Laptop 2 er designet med en matsort finish.

Surface Studio 2 – den mest kraftfulde Surface til dato

Surface Studio 2 er udviklet til kreative mennesker, der har behov for dynamik, høj grafisk performance og en hurtig processor. Surface Studio 2 byder på halvanden gang hurtigere grafisk ydeevne og dobbelt så meget grafikhukommelse som sin forgænger.

Surface Studio er blevet rost for sin skærmkvalitet, og med Surface Studio 2 løftes kvaliteten endnu et nøk. Lysstyrken på skærmen er forøget med 38 procent og har fået 22 procent mere kontrast. Surface Studio 2 og Surface Pen er designet sammen for at levere det ultimative kreative lærred, og har derfor 4096 trykniveauer og hældningsfølsomhed i forhold til tegning og skitsering.

Surface Headphones – det nyeste medlem af Surface-familien

Surface Headphones kan med 13 niveauer af støj-reducering hjælpe dig med at skabe et lukket rum, uanset hvor du befinder dig. Høretelefonerne har en fantastisk lydkvalitet med 40mm free-edge drivers, og du kan nemt tilpasse volumen og lydniveauer med nye, intuitive on-ear indstillinger.

Hovedtelefonerne er udviklet og optimeret til Surface-produkter, men du kan bruge dem sammen med alle BluetoothTM-enheder og nemt skifte mellem PC og smartphone.

Ny Windows 10-opdatering

Surface, Office 365 og Windows er udviklet sammen med formålet om at imødekomme alle dine behov på tværs af enheder og funktioner. Med funktioner som Your Phone App og Windows Timeline på Surface, kan du bevæge dig gnidningsløst mellem dine enheder og nemt skabe sammenhæng mellem dine iOS, Android-telefoner og din pc.

Samtidig udvikler vi hele tiden Office 365, så du nemt kan få tingene gjort uden at være begrænset af, hvor du er, tidspunktet på dagen og enheden, du bruger.

Med @mentions kan du nemt spare tid i samarbejdet med kolleger – det samme gælder for de nye kontekstbevidste designforslag i PowerPoint, nye Ink Editor-funktioner i Word og de nye funktioner i Excel, der kan hjælpe dig med at forstå og visualisere dine data. De nye funktioner aktiveres på tværs af Office 365, Surface og Windows. Mange er dem er tilgængelige via Windows 10 oktober 2018 Update, som er tilgængelig i dag.

De nye Surface-produkter vil først være tilgængelige på det danske marked i løbet af 2019.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?