IFA 2022: Beosound Theater – en soundbar med store ambitioner

Som en af de første tech-virksomheder har danske Bang & Olufsen præsenteret deres nyheder på årets IFA messe i Berlin, og her var deres helt nye soundbar, Beosound Theater, hovedpersonen. Den vil ikke alene være den kraftigste på markedet, den vil også introducere nyt design

Beosound Theater. Foto: Bang & Olufsen

I går, to dage før IFA 2022 officielt åbner, præsenterede Bang & Olufsen, deres helt nye soundbar, Beosoundbar Theater. De oplyste at den er skabt med ambitionen om at være verdens mest kraftfulde og imponerende soundbar. Samtidig har de ønsket at skabe et highend design, der både skal forkæle brugerens sanser og forvandle deres dagligstue til en rendyrket hjemmebiograf.

En af de pointer Bang & Olufsen var fremme med, var at en soundbar ikke behøver være en stor sort boks med ledninger hængende over alt. Herudover har Beosound Theater muligheden for at levere surround sound, og der kan kobles 16 eksterne højttalere til, og den har et nyt bas-styringssystem, der gør at en subwoofer ikke skulle være nødvendig.

Beosound Theater. Foto: Bang & Olufsen

Beosound Theatre er udstyret med med 12 drivere og to specialfremstillede 6,5″ bas-højttalere, som giver et lydtryk på op til 112 dB, hvilket skulle være et af de højeste på markedet. Dette skaber en kraftfuld og fængslende film- og lydoplevelse, der tryllebinder sanserne. 

Med udgangspunkt i B&Os Beam Width Control og Beam Direction Control, som B&O udviklede til højttaleren Beolab. Hvor de fleste soundbarer sender bassen til den kraftigste højttaler, som normalt er subwooferen, arbejder alle højttalerenheder på Beosound Theatre sammen som én enkelt enhed. Det sikrer, at højttalerne altid er tilpasset hinanden og rummet. 

Beosound Theatre er baseret på Bang & Olufsens princip om at forlænge hvert enkelt designs levetid til gavn for både den enkelte bruger og klimaet. Derfor er soundbaren bygget op i udskiftelige moduler, hvor teknologien løbende kan opdateres, og fx kan selve fronten også skiftes ud. Aluminium-‘vingerne’ kan ligeledes udvides, hvis du på et senere tidspunkt opgraderer til en større skærm.

Beosound Theater kommer på markedet til oktober til en pris på omkring 49.500 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.