Spændende nyt headset på vej fra Marshall

MID A.N.C er navnet på det nyeste støjreducerende headset fra Marshall, som både har spændende specifikationer og et flot design

Marshall er kendt for spændende headsets, og nu har de så introduceret deres første støjreducerende headset, MID A.N.C, som også har den nyeste Bluetooth aptx teknologi indbygget.

Teknologien der bruges til at dæmpe støjen er den aktive version, og headsettet er udstyret med fire mikrofoner der løbende måler omgivelsernes støj, for at kunne lukke af for de lyde der ikke er ønsket.

Driveren er en dynamisk 40mm enhed, der lover en robust lyd og ikke mindst klare toner og en tydelig bas.

Headsettet er af on-ear designet. Det bånd der ligger over hovedet på dig er udført i mikrofiber, og for at give headsettet et klassisk udseende, er det blevet udstyret af et messingbelagt Marshall-logo og sort anodiseret metaldetaljer.

MID A.N.C er forsynet med 3D metal hængsler som det let kan tilpasses hovedformen, og for at gøre det rejseklart, så er medfølger der en rejsetaske, hvis design er inspireret af en guitar.

Headsettet er ikke helt billigt – du skal bløde lige over 2.000 kroner for at headsettet med hjem. Men endnu kan du ikke købe det i Danmark, du kan dog finde det online.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?