Amazon klar med Fire TV Cube

Du kan tale til den nyeste streamingboks fra Amazon, som kan streame video i 4K kvalitet

Amazons seneste streamingboks, Fire TV Cube, skal gøre det lettere at styre indholdet på dit tv. Den er præsenteret i USA og kan forudbestilles nu. Prisen bliver 119,99 dollars, og Amazon begynder at sende til kunderne den 21. juni.

Alexa klarer ærterne

Streamingboksen er som mange andre af Amazons produkter udstyret med den altid lyttende Alexa, som er bygget til at kunne genkende stemmer og forstå beskeder fra husets beboere. Boksen indeholder otte mikrofoner, der hele tiden lytter med, og ifølge Amazon kan Alexa forstå dine anvisninger, selv om du sidder i sofaen et godt stykke fra Fire TV Cube. Det er samme teknologi, som Amazons smart-højttaler, Echo, er udstyret med. Du kan bede Alexa om at tænde for dit tv, vælge kanal, skrue op eller ned for lyden, tænde for Netflix eller dine andre streamingtjenester, og du kan endda bede Alexa om at afspille bestemte serier eller film fra din streamingtjeneste. Fire TV Cube kan med IR (infrarød) og HDMI CEC forbindes til både tv, medieafspillere, fjernsynets soundbar eller din forstærker, så man kan styre det hele ved at tale til Alexa.

God kvalitet og mange muligheder

Ud over din tv-underholdning kan Fire TV Cube og Alexa også forbindes til andre Alexa-kompatible enheder på dit netværk, så med det rette setup, er der nærmest ingen grænser for, hvilke enheder du kan styre via dit tv og Alexa. Fire TV Cube kan streame i 4K kvalitet og byder desuden på HDR og Dolby Atmos Audio, der skulle levere det mest detaljerede 3D lydbillede til dato. Så hvis det virker som lovet, er det både guf for øjne og ører. Selv om Fire TV Cube bliver tilgængelig i USA fra den 21. juni, har Amazon ikke givet besked om, hvorvidt denne streamingboks bliver tilgængelig i Danmark.

Se Amazons præsentation af Fire TV Cube herunder:

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?