Amazon lancerer afbetaling for amerikanske gamere

Internet-giganten Amazon er ved at gøre det muligt for gamere at købe dyrt udstyr med fem månedlige afdrag

Hvis man skal mænge sig med gamere på topniveau, så nytter det ikke noget, at man kommer slæbende med en computer med specs, der toppede for fire år siden. Ud over at det er lækkert at have det bedste grej, så tæller hvert mikrosekund man kan presse ud af udstyret, uanset om man spiller Counter Strike eller Fortnite. Men det bedste grej er også tit det dyreste, og hvis man ikke har en fantastisk økonomi, hvilket nok dækker en del gamere, så kan det være svært at ride med på bølgen. Men det vil Amazon nu lave om på i deres online-butik. Det skal være muligt at købe det dyre udstyr på afbetaling, så man kan sprede udgiften ud over fem måneder. Men i modsætning til de fleste afbetalingsordninger, der findes herhjemme, så koster det ikke en rød reje i renter hos Amazon. Og så er det rent faktisk en model, der kan bruges, uden at man bliver trukket for alle mulige renter og gebyrer hver måned. Så prisen er altså den samme, men delt op i fem afdrag.

Kun i USA

Selv om det er fristende at hoppe på Amazon og bestille det grafikkort, du har drømt om i flere uger, så må alle andre end amerikanere lige klappe hesten. Ordningen er lige nu kun tilgængelig i USA og gælder kun udvalgte produkter. Men hvis det bliver en succes, og hvis Amazon udbreder muligheden til resten af verden, så er der ingen tvivl om, at det snart bliver endnu sværere for andre online butikker at konkurrere med Amazon.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?