AOC lancerer ny funktionel B2B skærmserie

AOC lancerer nu efterfølger til 75 serien - de nye mainstream arbejdsskærme i P1 serien. Skærmene kommer i størrelser fra 21.5” til 27” og med IPS, TN eller MVA paneler. Skærmene er udstyret med en justerbar, ergonomisk fod og en bred vifte af tilkoblingsmuligheder

P1 serien kombinerer de nyeste skærmteknologier med et nyt, praktisk design, der tilbyder en bred vifte af funktioner.

Skærmene i P1 serien er udstyret med alle de nødvendige porte, både VGA og DVI standarter og DisplayPort (version 1.2) samt HDMI indgang. Det betyder, at uanset om en gammel bærbar med kun VGA output, eller en ny bærbar arbejdsstation med flere DisplayPort outputs skal tilkobles, så er P1 serien klar til at modtage signal fra mange forskellige kilder.

Via den indbyggede USB 3.0 hub, som er monteret på siden (på modellerne 22P1, 24P1, X24P1, 27P1, Q27P1), kan de fleste eksterne enheder på et arbejdsbord ydermere blive tilsluttet direkte til skærmen, ved brug af de let tilgængelige porte. Med et design, som lader kablerne løbe inde i skærmens fod, bidrager P1 skærmen derudover til et ryddeligt skrivebord.

Ergonomi og velbehag for øjnene

Mange timer foran skærmen kan være udmattende, hvis der ikke er tænkt over ting som ergonomi og øjnenes sundhed. P1 skærmene kommer med AOCs mest ergonomiske fod, der er ekstremt fleksibel med 130 mm (for 21.5” skærme) eller 150 mm (for skærme på 23.8” eller over) højdejusteringsfunktion, 175/+175° drejefunktion og 5/35° tiltningsmulighed. Den 90° pivotfunktion er særligt nyttig til tekst- og sideredigering, programmering og lignende vertikale formater. Den fleksible fod gør det muligt at få den bedste arbejdsstilling, og hvis det ønskes, kan foden let afmonteres ved hjælp af en enkelt knap (Easy Assembly) og skærmen nemt fastgøres til en anden fod eller VESA ophæng.

For at lette belastningen på brugernes øjne, er P1 seriens skærme udstyret med Flicker-Free teknologi, der regulerer skærmenes baggrundslys via et DC (Direct Current) system i stedet for PWM (Pulse Width Modulation), og med Lowblue Light indstillingen reduceres potentielt skadeligt kortbølget blåt lys.

Specifikationer for ethvert behov

Skærmene i P1 serien er designet for at kunne opfylde en bred vifte af behov og krav, som forskellige typer af virksomheder kan have til deres medarbejderes skærme.

Standardmodellen 22P1D er udstyret med et 21.5” TN-panel i Full HD. 22P1D har ikke DisplayPort og USB 3.0, men er udstyret med indbyggede højtalere og den ergonomiske fod med 130 mm højdejustering.

Den anden model 22P1 på 21.5” har et MVA panel i Full HD-opløsning med en forbedret kontrast ratio og bredere betragtningsvinkel. Den ergonomiske fod har samme 130 mm højdejusteringsfunktion som søsterskærmen 22P1D, men er udstyret med flere funktioner: indbygget USB 3.0 hub, de indbyggede højtalere og en lang række tilslutningsmuligheder inklusiv DisplayPort version 1.2.

24P1 modellen på 23.8” er en mellemstørrelse i serien, og har et IPS panel med 1920×1080 Full HD-opløsning, der giver en særlig god farvegengivelse. Takket være denne type panel, har skærmen et flot 3-sidet kantløst design, hvilket gør den ideel til et set up med flere skærme side om side. Med en 150 mm fleksibel fod, har skærmen bedre højdejusteringsmuligheder end de mindre skærme i serien.

X24P1 har et IPS panel med en 1920×1200 opløsning i 16:10 format, med det samme 3-sidede kantløse design. Skærmens vertikale størrelse gør modellen velegnet til opgaver der kræver koncentreret arbejde og høj produktivitet (Excel ark, redigering af dokumenter) og meget andet.

Ønskes en større skærm kommer 27P1 med et 27” IPS panel med Full HD (1920x1080px) opløsning. I samme størrelse kommer hovedmodellen Q27P1 med et IPS panel med krystalklar QHD (2560x1440px) opløsning også i 27”. Begge skærme er udstyret med en justerbar fod med 150 mm højdejusteringsfunktion.

Skærmene i P1 serien på 21.5”, 22P1D og 22P1, forventes at være i butikkerne til maj 2018, mens resten af P1 Serien forventes at være i butikkerne til juni 2018. Vejledende salgspriser starter fra 1.179 kroner til 2.599 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?