PlayStation 4 får monitorer i eSportskvalitet

BenQ er på vej med skærme, der skal øge din performance, når du spiller mod andre på din PlayStation 4.

BenQ annoncerer en helt ny monitorserie, der er målrettet gamere på PlayStation 4. Zowie RL eSport-monitorerne er den første af sin slags til Sonys populære spilkonsol, og serien er officielt licenseret af Sony Interactive Entertainment Europe.

BenQ fortæller i deres pressemeddelelse, at monitorserien byder på øgede konkurrenceevne, når du kæmper mod andre på nettet, da Zowie RL har en lag-fri responstid og forbedrer billedkvaliteten, når du spiller. Skærmene understøtter Color Vibrance-teknologien, som gør selv de mindste mål i baggrunden synligere, så de er nemmere at spore og låse sig fast på. Og eQualizer-teknologien øger sigtbarheden i spillenes mørke scener.

Zowie-skærmene er tiltænkt gamere, der ønsker at forbedre deres egenskaber med særligt eSportsudstyr. Zowie-skærmene bruges allerede af professionelle gamere verden over, men de er nu på vej til spilentusiaster, der konkurrerer mod andre i hjemmene.

Zowie RL-serien byder på fem modeller: RL2455, RL2455T, RL2460, RL2755 og
RL2755T.

For yderligere information og specs kan du besøge Zowies officielle hjemmeside. BenQ har endnu ikke annonceret en lanceringsdato.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?