PlayStation 4 får monitorer i eSportskvalitet

BenQ er på vej med skærme, der skal øge din performance, når du spiller mod andre på din PlayStation 4.

BenQ annoncerer en helt ny monitorserie, der er målrettet gamere på PlayStation 4. Zowie RL eSport-monitorerne er den første af sin slags til Sonys populære spilkonsol, og serien er officielt licenseret af Sony Interactive Entertainment Europe.

BenQ fortæller i deres pressemeddelelse, at monitorserien byder på øgede konkurrenceevne, når du kæmper mod andre på nettet, da Zowie RL har en lag-fri responstid og forbedrer billedkvaliteten, når du spiller. Skærmene understøtter Color Vibrance-teknologien, som gør selv de mindste mål i baggrunden synligere, så de er nemmere at spore og låse sig fast på. Og eQualizer-teknologien øger sigtbarheden i spillenes mørke scener.

Zowie-skærmene er tiltænkt gamere, der ønsker at forbedre deres egenskaber med særligt eSportsudstyr. Zowie-skærmene bruges allerede af professionelle gamere verden over, men de er nu på vej til spilentusiaster, der konkurrerer mod andre i hjemmene.

Zowie RL-serien byder på fem modeller: RL2455, RL2455T, RL2460, RL2755 og
RL2755T.

For yderligere information og specs kan du besøge Zowies officielle hjemmeside. BenQ har endnu ikke annonceret en lanceringsdato.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?