Ny Barista-maskine til hjemmet

Sage er på banen med en ny espressomaskine til dig, der vil brygge kaffe på baristaniveau derhjemme. Ikke alene kværner og brygger Barista Touch kaffen friskt; den leverer også den korrekte mængde vand og skummer det perfekte mælkeskum

The Barista Touch fra Sage er en æstetisk smuk espressomaskine, der lover en uovertruffen kaffe. Men kaffen bliver selvfølgelig aldrig bedre en de bønner, du smider i maskinen. De naturlige olier, der giver espresso og cappuccino den rige og cremede smag, begynder sin hurtige nedbrydning, så snart bønnerne er kværnet. Gå derfor aldrig på kompromis med hverken bønnernes friskhed eller maskinens kvalitet

Smart touch-display

Denne nye Barista Touch har et intuitivt touch-display, der forenkler betjeningen, når du brygger din egen baristakaffe. Der er 8 forprogrammerede kaffevarianter at vælge imellem. ’Swipe’, vælg og nyd! Du kan naturligvis til hver en tid ’fine-tune’ og gemme dine egne favoritter.

Den fuldautomatiske mælkeskummer giver præcis den tekstur og temperatur, du ønsker. Der er ingen ventetid, fra du har brygget kaffen, til du kan skumme din mælk. Helt unikt flytter pumpen straks trykket fra bryggeenheden til mælkeskummeren.

Betjening via touch-display i stedet for traditionelle knapper er ikke kun en anden måde at betjene espressomaskinen på. Displayet guider dig igennem alle valg og processer. Selv rengøringen er blevet nemmere; følg blot anvisningerne i displayet – ikke noget med at lede efter manualen.

5 tips til den gode kaffebrygning:

  • Nymalet kaffe smager bedst – brug så friskristede espressobønner som muligt. Køb evt. kun en lille pose ad gangen, så er du sikker på at få den brugt inden for et par uger. Du vil opleve at friskristede bønner giver en helt anden oplevelse.
  • Når du justerer kværnen, så gør det 1-2 hak ad gangen, så du kan følge med i udviklingen. Kværnen skal arbejde i 4-5 sekunder, før justeringen reelt har fundet sted.
  • Dosér kaffen i dit bryghåndtag ca. 14 gram, eller til det er fyldt og jævnt fordelt. Tamp først meget let for at sikre et lige tamp, bank derefter forsigtigt på bryghåndtagets side for at løsne kaffe, der måtte sidde på indersiden.
  • Espressoen bør løbe imellem 20 og 30 sekunder, fylde ca. 3 cl. og have et nøddefarvet cremelag. Hvis den løber hurtigere igennem, har du muligvis malet bønnerne for groft eller ikke stampet hårdt nok – og omvendt, hvis den løber langsommere igennem.
  • Brug altid sødmælk. Lad være med at købe fedtfattig, sødmælkens høje fedtindhold giver det bedste resultat.

Vejl. udsalgspris for The Barista Touch er 9.999 kroner. Fås I butikkerne til juni 2018.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2957 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart