Star Wars: Jedi Challenges understøtter nu multiplayer

En-mod-én lokal multiplayer ’Lightsaber Versus Mode’ er nu tilgængelig via en gratis indholdsopdatering til Star Wars: Jedi Challenges

En længe ventet opdatering til Star Wars: Jedi Challenges er nu kommet. Du kan nu kæmpe med lyssværd mod venner og bekendte i intense lyssværdskampe takket være et lokalt multiplayer mode, der kommer i den nyeste indholdsopdatering til det smartphone-drevne Augmented Reality-spil fra Lenovo og Disney.

Indholdsopdateringen ’Lightsaber Versus Mode’, er den anden gratis opdatering siden november-lanceringen af produktet. Lightsaber Versus Mode-opdateringen er tilgængelig i Star Wars: Jedi Challenges mobil-appen, som kan downloades gratis via App Store og Google Play.

Som den første inden for sin kategori, har Star Wars: Jedi Challenges givet fans muligheden for at træne som en ægte Jedi og kæmpe mod den mørke sides legendariske skurke såsom Kylo Ren og Darth Vader.

Som efterspurgt af fans, understøtter det nye multiplayer mode, at to spillere samtidig – begge udstyret med det smartphone-drevne Lenovo Mirage AR-headset, lyssværd-controller, beacon-sporing og en kompatibel smartphone – kan møde hinanden ansigt-til-ansigt i AR-lyssværdskampe. Dette er første gang, at to spillere kan spille samtidig med muligheden for at duellere i real-time via AR.

Du kan se mere om Star Wars: Jedi Challenges her og her.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?