Mere indhold til det fede spil Star Wars Jedi Challenges

Spillet er knapt nok landet på hylderne i butikkerne før der er er mere indhold til Jedi Challenges på vej. Der kommer nye fjender, kampe og duellanter fra filmen

Disney, Lucasfilm og Lenovo præsenterede i fredags en ny indholdsopdatering til Star Wars: Jedi Challenges som jeg testede tidligere. Udvidelsen omfatter en ny planet og karakterer fra Star Wars: The Last Jedi og er den første siden november-lanceringen af produktet. Opdateringen er tilgængelig gratis via en opdatering til Star Wars: Jedi Challenges mobil-appen.

Opdateringen inkluderer:

  • Nye lyssværdsdueller – Spillere kan nu kæmpe mod to elite ‘Praetorian Guards’ fra The Last Jedi. Det er første gang Jedi Challenges-spillere får mulighed for at kæmpe mod to karakterer på samme tid.
  • Ny planet til strategisk kamp – Tre spændende, nye niveauer af strategisk kamp på Crait – en helt ny planet, der debuterer i filmen – kommer med opdateringen. Bekæmp nye fjender og fartøjer, herunder den formidable First Order AT-M6 walker.
  • Nyt indhold i ‘Assault mode’ – Alle nye fjender og niveauer vil blive introduceret, herunder også ’First Order Stormtrooper Executioner’ og ’Riot Control Stormtrooper’.
  • Introduktion af ‘Porgs’ – Spillere vil blive belønnet med deres yndlings ’porgs’ i augmented reality.

The Last Jedi-opdateringen vil være tilgængelig i Star Wars: Jedi Challenges mobil-appen i januar 2018.

Baggrund

Om Star Wars: Jedi Challenges

Star Wars: Jedi Challenges er et nyt augmented reality-produkt til smartphones, som giver fans mulighed for at opleve Star Wars på en helt ny måde.

Hvert spilsæt kommer med Lenovos Mirage AR-headset, Tracking Beacon, som er en sensor, samt lyssværdcontroller, hvilket man anvender til at finpudse sine Jedi-talenter gennem en række augmented reality-baserede oplevelser, der hver især tilbyder mange niveauer af fordybende gameplay.

For at styre brugerne gennem rejsen i spillet introducerer Jedi Challenges en helt ny Star Wars-karakter, som kaldes The Archivist. Denne karakter instruerer spillerne i kraftens måder og i Jedi-viden. Gennem en række udfordringer træner brugerne for at mestre lyssværdet, alt imens de udfordrer nogle af de mest frygtede skurke, som den mørke side har at tilbyde, sender tropper i kampmissioner for at besejre imperiet, eller for at overvinde deres modstandere i Holoches – alt sammen i augmented reality.

Læs også:

TEST: Star Wars Jedi Challenges – sjovt, spændende... Jeg skal ellers lige love for at jeg må æde (nogle af) mine ord i mig igen. Jeg har været - og er vel stadig lidt – meget tilbageholdende overfor VR-n...
Star Wars: Jedi Challenges understøtter nu multipl... En længe ventet opdatering til Star Wars: Jedi Challenges er nu kommet. Du kan nu kæmpe med lyssværd mod venner og bekendte i intense lyssværdskampe t...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2126 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?