Mere indhold til det fede spil Star Wars Jedi Challenges

Spillet er knapt nok landet på hylderne i butikkerne før der er er mere indhold til Jedi Challenges på vej. Der kommer nye fjender, kampe og duellanter fra filmen

Disney, Lucasfilm og Lenovo præsenterede i fredags en ny indholdsopdatering til Star Wars: Jedi Challenges som jeg testede tidligere. Udvidelsen omfatter en ny planet og karakterer fra Star Wars: The Last Jedi og er den første siden november-lanceringen af produktet. Opdateringen er tilgængelig gratis via en opdatering til Star Wars: Jedi Challenges mobil-appen.

Opdateringen inkluderer:

  • Nye lyssværdsdueller – Spillere kan nu kæmpe mod to elite ‘Praetorian Guards’ fra The Last Jedi. Det er første gang Jedi Challenges-spillere får mulighed for at kæmpe mod to karakterer på samme tid.
  • Ny planet til strategisk kamp – Tre spændende, nye niveauer af strategisk kamp på Crait – en helt ny planet, der debuterer i filmen – kommer med opdateringen. Bekæmp nye fjender og fartøjer, herunder den formidable First Order AT-M6 walker.
  • Nyt indhold i ‘Assault mode’ – Alle nye fjender og niveauer vil blive introduceret, herunder også ’First Order Stormtrooper Executioner’ og ’Riot Control Stormtrooper’.
  • Introduktion af ‘Porgs’ – Spillere vil blive belønnet med deres yndlings ’porgs’ i augmented reality.

The Last Jedi-opdateringen vil være tilgængelig i Star Wars: Jedi Challenges mobil-appen i januar 2018.

Baggrund

Om Star Wars: Jedi Challenges

Star Wars: Jedi Challenges er et nyt augmented reality-produkt til smartphones, som giver fans mulighed for at opleve Star Wars på en helt ny måde.

Hvert spilsæt kommer med Lenovos Mirage AR-headset, Tracking Beacon, som er en sensor, samt lyssværdcontroller, hvilket man anvender til at finpudse sine Jedi-talenter gennem en række augmented reality-baserede oplevelser, der hver især tilbyder mange niveauer af fordybende gameplay.

For at styre brugerne gennem rejsen i spillet introducerer Jedi Challenges en helt ny Star Wars-karakter, som kaldes The Archivist. Denne karakter instruerer spillerne i kraftens måder og i Jedi-viden. Gennem en række udfordringer træner brugerne for at mestre lyssværdet, alt imens de udfordrer nogle af de mest frygtede skurke, som den mørke side har at tilbyde, sender tropper i kampmissioner for at besejre imperiet, eller for at overvinde deres modstandere i Holoches – alt sammen i augmented reality.

Læs også:

Gadgetjulegaver – for dem der stadig mangler Hvis du er som mange, så mangler du med statsgaranti stadig at købe et par julegaver. Der er altid den person der er svær at købe julegaver til, så hv...
Star Wars: Jedi Challenges understøtter nu multipl... En længe ventet opdatering til Star Wars: Jedi Challenges er nu kommet. Du kan nu kæmpe med lyssværd mod venner og bekendte i intense lyssværdskampe t...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1975 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?