To nye AOC AGON gamingskærme med kantløst design og 1.800 mm krumning

AOC udvider serien af AGON premium gamingskærme med to nye buede modeller: 31.5″ AG322QCX med QHD opløsning og 27″ Full HD-skærmen AG272FCX. Begge skærme har en meget lille krumningsradius på 1.800 for en endnu større fordybelse

Takket være de nærmest usynlige kanter på toppen og siderne af skærmene, giver det “3-siders rammeløse” design gamere mulighed for at fokusere på deres spil i endnu højere grad. Opdateringshastigheden på 144 Hz og AMD FreeSync teknologien bidrager til en jævn og glidende spiloplevelse uden screen tearing, hakkende billeder og sløring ved hurtige bevægelser.

Ydermere er de to skærme begge spækket med de premium features, som kendetegner de andre skærme i AGON sortimentet, inklusiv et udvalg af gamingmodes og indstillinger (som er justerbare med det indbyggede QuickSwitch keypad), en headset holder, et håndtag, ergonomiske indstillingsmuligheder og skræddersyede LED lys.

Fokus og fordybelse

De to nye 16:9 modeller udvider sortimentet af buede skærme i AOC AGON-serien med to nye størrelser: AOC AGON AG322QCX der byder på et 31.5″ (80 cm) VA panel med en QHD opløsning på 2.560 x 1.440 pixels for knivskarpe spilgrafikker. AG272FCX anvender derimod et mere kompakt 27″ (68.6 cm) VA skærm med fuld HD opløsning på 1.920 x 1.080 pixels.

Med en radius på kun 1.800 mm, byder de to nye skærme på den stærkeste kurve på nogen AGON skærm nogensinde. Dette giver mulighed for en fordybende spiloplevelse med en forstærket oplevelse af dybde og reduceret billedforstyrrelser. For at give spillere mulighed for at fokusere endnu mere på spillet, er de slanke kanter både øverst og på venstre og højre side, nærmest usynlige.

Gaming på professionelt plan

Både AG322QCX og AG272FCX kan prale med en opdateringshastighed på 144 Hz, hvilket eliminerer al uskarphed og lader spilleverdener komme til live i glidende billeder og skarpe grafikker – også under scener i hurtigt tempo.

For at opnå endnu højere grad af smidighed og hastighed er de to skærme også udstyret med AMD FreeSync, som reducerer screen tearing, hakkende billeder og sløring ved hurtige bevægelser. Gamere, som er på udkig efter en endnu mere inddragende oplevelse, vil også nyde godt af AOC Low Input Lag Mode, som omgår størstedelen af skærmens interne videobearbejdelse. Således vil gamere opleve, at deres kommandoer bliver øjeblikkeligt udført på skærmen, som er en stor fordel ved konkurrencer i action-spil. AOC Shadow Control giver desuden endnu en fordel i spil med meget mørke scener: den oplyser overvejende mørke områder på skærmens billede og formørker meget lyse områder uden at påvirke resten af skærmen.

Alsidighed og komfort

Gamingmodes og andre indstillinger kan nemt skiftes med AOC QuickSwitch keypad’et. Fremfor at navigere gennem menuer med standardknapperne på skærmen, har gamere mulighed for, at tilpasse skærmindstillingerne helt nøjagtigt til de spil, der spilles – takket være FPS, Racing, RTS og skræddersyede præ-indstillede gamingmodes.

For at forbedre komforten gennem længerevarende gamingsessions, beskytter begge skærme gamere øjne ved at anvende AOC Flicker-Free teknologien, der modarbejder trætte øjne og AOC Low Blue Light Mode der modarbejder de potentielt langvarende bivirkninger af eksponering for det skadelige blå lys.

For en sund holdning giver AOC Ergo Base foden muligheden for at indstille højde, hældning og tiltning, mens et håndtag giver spillere mulighed for nemt at transportere deres AGON skærm mellem forskellige spillesteder og et aftageligt headset giver mulighed for sikkert at opbevare headsettet under pauser. En bred vifte af opkoblingsmuligheder, såsom HDMI, DisplayPort, VGA og USB 3.0 betyder også at AG322QCX og AG272FCX er kompatible med en lang række inputkilder og enheder.

Stram og individuel stil

Udover dens minimalistiske 3 siders rammeløse design, er det på de to nye AGON modeller muligt at skræddersy LED-lyset på bagsiden og den nederste kant. Disse kan indstilles til tre forskellige farver (rød, grøn, blå) og tre forskellige lys-niveauer, for at tilpasse skærmens look til gameres og e-sport holds individuelle smag og præferencer.

AOC AGON AG322QCX og AOC AGON AG272FCX er tilgængelig fra maj til en vejledende salgspris af henholdsvis 4.459 kroner og 3.349 kroner.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?