Apples designerteam arbejder på tophemmeligt projekt

Det er Apples CEO Tim Cook der har været ude og fortælle at hans team arbejder på et projekt der vil overraske alle

Apple kommer meget sjældent med hints om deres næste projekter før de er parate til at lancere dem. Men nu har Tim Cook, Apples CEO, altså være åbenmundet. I et interview med NBC News har han sagt, at hans designer-team arbejder på et projekt der vil ”blow you away.”

Men helt underligt er det måske ikke at Tim Cook kommer med den udtalelse. Deres mangeårige chefdesigner Jony Ive, har lige annonceret at han forlader Apple, så det er meget naturligt at Tim Cook ønsker at fortælle at de har helt styr på de næste projekter – også uden deres designer guru.

Der har været rygter ude om, at uenigheder mellem Jony Ive og ledelsen i Apple er blevet så store, at designeren valgte at sige sin stilling op, men det nægter Tim Cook at kommentere på. Ligeledes ville han heller ikke sige noget om, hvorvidt de nye produkter er hardware eller software.

Meget tyder dog på at det er nye mobiler, for der er mange rygter i branchen om, at Apple er på vej med tre nye iPhones senere i år.

Der er dog også rygter om at Apple arbejder med et nyt sæt AirPods, et nyt Apple Watch og en større MacBook Pro med en 16”-skærm.

Et andet rygte, der har været i branchen længe er, at Apple arbejder med et sæt Augmented Reality briller, der skulle have deres eget OS.

Så det bliver spændende at se, hvad Apple har gang i, og om det virkelig bliver så unikt som Tim Cook hævder.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2585 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart