Rygte: Apple på vej med ny billig smartphone

Det er stadig på rygtebasis, men twitterverset flyder over af rygter om en ny billig smartphone fra Apple – en opgradering til den allerede noget billigere XR

iPhone XR - nok det bedste iPhonekøb du kan gøre lige nu. Foto: Apple

Så hvad kan vi forvente os til efteråret når den nye smarthone angiveligvis dukker op? Jo angiveligt skulle næste version af iPhone XR få et dobbelt kamera som vi i dag kender fra den større iPhone. Og det betyder at vi kan forvente en XR der haler ind på dens større brødre.

Der kommer dog ikke rigtig til at ske noget på skærmsiden, for rygterne siger at den nye XR stadig vil have en LCD-skærm og altså ikke en OLED-skærm som iPhone Xs eller Xs Max.

Størrelsen bliver på 6,1”, så den vokser altså heller ikke.

Så er der nye farver, men helt ærligt så er farver altså bare … farver, ikke?

Spændende er det dog, at det lyder til at Apple vil opgradere batteriet så det bliver større, og skulle der komme understøttelse for omvendte opladning, så du kan oplade andre enheder med din iPhone.

Så håber jeg bare at prisen ikke stiger, for iPhone er altså stadig en meget, meget dyr smartphone.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2900 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart