Beoplay M5, designet trådløs musik

B&O Play har lige lanceret den nyeste trådløse højttaler til hjemmet, Beoplay M5. Den leverer 360-graders lyd og har direkte adgang til Spotify og Deezer

B&O Play ønsker ikke kun at levere højttalere der lyder godt, de vil også have det visuelle med. Derfor er Beoplay M5 designet af Cecilie Manz og beklædt med eksklusiv uld.

Det er tanken at den skal fungere som en integreret del af boligindretningen, og derfor kan uldcoveret nemt udskiftes, så det altid passer til indretningen.

På toppen af højttaleren er der en aluminiumsskive, der er perlebørstet og anodiseret, for at give højttaleren et mat og luksuriøst udtryk. Men den har også en taktil funktionalitet som er barberet ned til det helt fundamentale. Med 15% bevægelse i hver retning regulerer skiven lydstyrken, hvorefter den stille og roligt drejer tilbage til neutral position.

Et tryk på knappen starter eller pauser afspilningen, eller hvis det gøres på en inaktiv Beoplay M5-højttaler, så aktiveres funktionen JOIN, så den afspiller lyd fra andre aktive enheder i hjemmet.

Beoplay M5 leveres med Chromecast indbygget, så du kan streame musik direkte fra fx Spotify, Google Play Music og Pandora.

Prisen kommer til at ligge på 4.499 kroner og er klar til køb allerede nu.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2966 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart