Bevægelseskontrol på Googles Pixel 4

Når den nye smartphone fra Google dukker op, kan du styre den som Tom Cruise i Minority Report – næsten altså

Pixel 4. Billede: Google

Google har arbejdet længe på deres bevægelses-sensor-teknologi, Project Soli, og nu tyder meget på, at den teknologi er på vej til deres næste model af smartphones, Pixel 4.

Det er Google selv, der i går viste nogle af de funktioner frem, der dukker op i Pixel 4, og her viste de blandt andet funktioner frem, der er drevet af Project Soli-teknologien.

Pixel 4 får bevægelsessensorer i toppen af enheden, der ved hjælp af algoritmer, kan finde ud af om du er tæt på den.

Disse sensorer vil blandet andet gøre det muligt at springe en sang over, afvise opkald og pause en alarm, bare ved at vinke med hånden.

Herudover vil Project Soli-teknologien også gøre det lettere for dig at låse op for din smartphone, for mobilen ved når du løfter den, og derved kan den automatisk aktivere ansigtsgenkendelsen.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart