Nattesyn på vej til Pixel smartphones

Google er på vej med forbedring af kameraet i deres Pixel smartphones. De vil nemlig indføre nattesyn

Det bliver stadig mere almindeligt at tage billeder under vanskelige lysforhold, noget som flere producenter af smartphones har indset for længe siden, og en eller anden form for nattesyn har en stor plads i de mobiler. Blandt andet Huawei har formået at tage imponerende billeder under dårlige lysforhold, og nu vil Google med på den vogn.

Så ifølge 9to5Google er nattesyn blevet indarbejdet i den nye Android Q. Funktionen har fået navnet Night Sight, og erstatter Panorama-funktionen som den yderste funktion til venstre på kameraskærmen.

Hvis rygterne ellers er sande, så er der fem funktioner du kan skifte mellem på kamera-funktionen i de nye Pixel-modeller: Nattesyn, portræt, kamera, video og Mere.

En mindre fed ting i den nye kamera app fra Google er, at det lader til at muligheden for at justere manuelt på hvidbalancen er blevet fjernet, noget der nok skal gang i klagerne, hvis det viser sig at det er sådan – det kan også være, at det blot er en bug i den tidlige betaversion.

 

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?