Brug TripAdvisor på TomTom Road Trips

Hvis du skal planlægge længere køreture her i den kommende juletid, så kan du nu bruge TripAdvisor sammen med den gratis tjeneste TomTom Road Trips

Personligt er jeg vild med TripAdvisor, og når jeg er ude og rejse så er den tjeneste altid en jeg med stor glæde gør brug af. Find de gode restauranter, hoteller, sight seeing-steder og så videre. Og det er fedt at læse anmeldelser af de steder man tænker på at besøge – specielt restauranter.

Hvis du så planlægger din køretur via den gratis tjeneste TomTom Road Trips, så kan du nu slå to fluer med et smæk. Udover at planlægge de meste sceniske ruter kan du nu også få en rute med de bedste steder at bo og spise under turen.

 

Samarbejdet med TripAdvisor gør at du kan tilføje stop eller helt enkelt udvide ruten for at sikre, at du ikke går glip af nogle seværdigheder eller gode spisesteder undervejs.

TomTom Road Trips kan du finde både online eller i din MyDrive-kompatible navigationsenhed fra Tomtom.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?