Udskriv levende billeder – næsten altså

Ved hjælp af augmented reality kan du nu skrive billeder ud der kommer til live som i Harry Potter-filmene. Lifeprint har lige lanceret en ny trådløs printer der klarer den opgave

Den trådløse printer til iPhone og Android udskriver billeder som kan komme til live når du kigger på dem – altså gennem din smartphone.

Printeren er en meget lille bærbar bluetooth-printer og når den udskriver et billede, bliver der samtidig gemt information der gør dem til levende videoer når du kigger på dem gennem Lifeprint-app’en på din smartphone.

Lifeprint gør brug af en teknologi de kalder for Augmented Reality Hyperphotos, og det er den der gør at du kan udskrive disse særlige billeder.


[yuzo_related]


Lifeprint gør det også nemt at dele minder med venner og familie: De særlige billeder kan nemlig deles med alle Lifeprint-printere i verden med ét enkelt klik – lidt som på Instagram eller Snapchat, bare med rigtige billeder. Eksempelvis kan man optage en video med sit yndlings Snapchat-filter og sende den til sin ven, som kan printe den på sin Lifeprint-printer – og senere vække den til live. Printeren måler kun cirka 5×8 cm og er derfor nem at have med på farten – fx på ferien, så man kan sende “magiske” postkort til venner og familie derhjemme.

Sådan virker det

Lifeprint kan printe billeder og videoer fra både kamerarullen, Facebook og Instagram – og man kan endda også printe sine favorit-GIFs eller Snapchats. Ved hjælp af Lifeprint-app’en kan man desuden redigere og tilpasse sit print med filtre, memes, klistermærker med mere.

I Lifeprint-app’en kan du vælge billeder der ligger på din mobil, du kan redigere dem og så kan du tilføje augmented reality-effekter. Herefter kan du sende billederne til andre der har en Lifeprint-printer, og med din smartphone og Lifeprint-app’en kan du så se, hvordan billederne forvandler sig til videoer.

Se her hvordan Augmented Reality Hyperphotos-teknologien virker.

Praktisk information

Lifeprint anvender selvklæbende ZINK Paper, som udskriver digitale farvebilleder – uden blækpatroner eller toner.

Lifeprint har en vejledende udsalgspris på 1.159 kroner inkl. 10 ark fotopapir.

En pakke med 30 ark selvklæbende ZINK fotopapir koster 199 kroner, mens en pakke med 50 ark fås til 279 kroner.

Lifeprint kan købes på Apple.com samt hos POWER, CDON.COM og Webhallen.com. Flere forhandlere tilføjes løbende.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?