Canon er klar med et spritnyt aktivitetskamera

Det nye Canon IVY REC er designet til at blive brugt på farten

Canon IVY REC er et brugervenligt aktivitetskamera, der nemt kan sættes fast på et bælte, taske eller puttes i en lomme. Det robuste Canon IVY REC er vandtæt (ned til 2 meter i 30 minutter) og stødsikkert (op til 2 meters fald) og spækket med funktioner, herunder Full HD-videooptagelse ved 1080p op til 60 fps, WiFi- og Bluetooth-tilslutning og usb-opladning.

Canon IVY REC har 13 megapixel opløsning, og med en vægt på blot 90 gram giver det eventyrlystne personer muligheden for at indfange kvalitetsbilleder og Full HD-videoer på et microSD-kort.

Dette lette og bærbare kamera er designet til at modstå vind og vejr samt udfordrende optagelsesforhold. Det er vandtæt ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter og er bygget til at modstå slag og stød fra op til 2 meter. Desuden skal man ikke bekymre sig om en revnet skærm, da rammen både kan bruges som søger og til at blive klipset fast på et bælte, en taske eller en keyhanger, hvilket gør det til det perfekte kamera for dem, der hele tiden søger ultimative oplevelser.

Kameraet er skabt til at kunne klare ekstremsport eller mere rolige udendørsaktiviteter lige fra skisport og skateboarding til vandsport og mountainbike-cykling. Med dets WiFi- og Bluetooth-tilslutningsmuligheder er det nemt at dele billeder og videoer på sociale medier med det samme vha. Canon Mini Cam sammen med kompatible iOS- og Android-enheder.

Kameraet findes i fire iøjnefaldende og levende farver – Dragon fruit (pink), Avocado (grønt), Stone (gråt) og Riptide (blåt).

Canon IVY REC komplementerer Canon Zoemini-serien og udgør en del af et produktudbud, der er særligt designet til en ung og forbundet generation. Ved at sætte fokus på sjov, brugervenlighed og prisoverkommelighed er Canon 100 % engageret i at fremstille produkter i verdensklasse for content creators, der vil dele deres oplevelser.

Gennem et eksklusivt introduktionstilbud kan kunder, der er interesseret i det nye Canon IVY REC, allerede registrere sig online i dag her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2686 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart