Ny high-end laptop fra HP

HP Spectre x360 13 er en hurtig, let og sikker laptop rettet direkte mod hjemmebrugeren – men den er ikke billig

HP har lige lanceret en ny udgave af deres populære HP Spectre x360 13 laptop. Den nye computer i HP’s serie af premium laptops har et unikt design, øget fokus på sikkerhed og høj performance, der er med til at rykke til grænserne i laptop-kategorien.

Dette sker uden at gå på kompromis med hverken mobilitet, vægt og batteritid, da den nye udgave er lettere, mindre samt kan holde strøm i op til 22 timer til trods for at ydeevnen er fordoblet ift. forrige generation.

Den opdaterede HP Spectre x360 13 laptop tilbyder samtidig en mærkbar forbedring af skærmkvaliteten, der nu både kan fås i FHD og 4K OLED i samme størrelse som tidligere modeller, selvom selve computeren er blevet 13 % mindre.

Høj ydeevne og gode forbindelsesmuligheder

Den nye generation af Spectre x360 13 er udstyret med en 10. Gen Intel Core processer, der sikrer en høj ydeevne, der kan håndtere tunge og intensive arbejdsopgaver uden problemer. Derudover understøtter laptoppen flere trådløse forbindelsesmuligheder med tilvalg af 4G og understøttelse af den nyeste Wi-Fi-generation, Wi-Fi 6, der gør det muligt at arbejde hurtigere og mere effektivt, blandt andet ved at sende filer op til tre gange hurtigere end ved Wi-Fi 5.

Indbygget sikkerhedsløsninger

Den seneste model af Spectre x360 13 indeholder desuden HP’s seneste sikkerhedsløsninger, der skal beskytte forbrugere mod at få kompromitteret og delt deres privatliv ved hackerangreb. HP Spectre x360 13 er derfor udstyret med HP Webcam Kill Switch, der sikrer brugere mod at andre kigger ved at lade brugeren slå strømmen til webcamet fra og til med en fysisk knap på siden. Computeren vil også være udstyret med HP’s Sure View Gen3, som er en integreret privacy-skærm, der skjuler eventuelle følsomme data på brugerens skærm mod folk, der kigger med fx i flyet eller toget. Spectre x360 13 er derudover understøttet af ExpressVPN, der hjælper brugere med at beskytte sig online og på usikre Wi-Fi netværker.

Pris og tilgængelighed:

  • HP Spectre x360 13 forventes at være tilgængelig i oktober til en pris fra 9.999 kr.
  • HP Spectre x360 13 i Nightfall Black med 16 GB RAM, 4K OLED-skærm og 1 TB SSD forventes at være tilgængelig i november til en pris fra 14.999 kr.
  • HP Spectre x360 13 i Natural Silver med 8 GB RAM, FHD-skærm og 512 GB SSD forventes at være tilgængelig i oktober til en pris fra 11.999 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2966 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart