Chromebook – nu også som flip-model

Bedst som jeg troede at Chromebook'en var død, så dukker der en ny model op fra Asus, nemlig Chrombook Flip C436

Chromebook Flip C463 er den nyeste model af Asus i deres Chromebook Flip-serie. Den adskiller sig fra de fleste andre Chromebooks jeg har set ved, at den kan stå i “telt”-mode.

Men den nye model har fået et par andre opdateringer med på vejen. Den har en 14″ NanoEdge-skærm, hvilket giver en meget stor udnyttelse af skærmområdet – der er næsten ingen kant. Det vil sige, at den faktisk ikke er større end en traditionel 13″-laptop.

Og Asus har også gjort den ret tynd, nemlig 13,7mm og vægten er holdt nede på 1,1kg.

Hardwaremæssigt er den udstyret med en 10. generation Intel U-processor, og den har 8GB RAM.

Hvad mere er der at sige om den? Jo – den har fået integreret fingeraftrykslæser, fire omnidirektionelle højttalere, understøttelse af USI-stylus som input-enhed, dual-band WiFi 6, Bluetooth 5.0 og 2 usb 3.1 generation 1 usb-c-porte.

Skærmen har en FHD-opløsning (1.920 x 1.080) og et 100% sRGB farveområde.

Og så er der en 256GB SSD, og der er et microSD-slot der understøtter op til 2TB SD-kort.

Den nye Chromebook kan allerede købes nu, og prisen kan du finde herunder.

De bedste priser lige nu

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?