HP lancerer 2-i-1 Chromebook x360

HPs nye 14-tommer Chromebook er ultratynd og får 2-i-1 design, så den kan bruges som tablet

Chromebook x360 14 er navnet på HPs nyeste Chromebook. Chromebooks kører på Googles Chrome styresystem. De er traditionelt ikke lavet i særligt fede materialer og kan virke lidt billige i forhold til andre bærbare. Men det vil HP altså gøre noget ved med deres kommende Chromebook x360 som bliver en model i premium materialer.

Premium design

Chromebook x360 er udstyret med et design med 3D-stanset metaltastatur og et diamantudskåret musefelt. Et såkaldt ’Advanced Electrodeposition (AED)’-program giver enhedens kabinet et dekorativt og keramisk-lignende finish. Det styrker også metalkabinettet og tilføjer større styrke, holdbarhed og modstand mod ridser. Man kan bruge skærmen i fire forskellige positioner, så den kan fungere både arbejde og underholdning.

Lyd fra B&O og masser af power

For at sikre, at Chromebook x360 også kommer til sin ret, når den skal bruges til at underholde, har HP samarbejdet med Bang & Olufsen om lyden i computeren. Skærmen er på 14 tommer og der er tale om en FHD-touchskærm med en ultra-tynd indfatning (7,5 mm). Chromebook x360 har også mange porte og forbindelsesmuligheder: 2 USB- C, almindelig USB-port, en Micro SD-port og Audio Jack (in/out).

Til de krævende opgaver kan Chromebook x360 leveres med op til 8. Gen Intel Core i3 og i5 processorer til at give en forstærket ydeevne. Lagerpladsen er på 64 GB på SSD-harddisk, som skal giver hurtigere opstartstid og afvikling af programmer. Enheden fås med op til 8 GB DDR4. Batterilevetiden er højt med op til 14 timers brug på en opladning.

Masser af Google apps

Chromebook x360 er designet for at maksimere integrationen mellem Google og Chrome OS-økosystemet. Når man er logget på sin Google-konto på enheden, vil data og indhold være klart. Så kan man for eksempel tage fotos på en Android-telefon og derefter redigere, uploade og dele dem med Chromebook x360 14 og brugerens Google Drive. Køber man computeren får man i øvrigt to års 100 GB lager på Google Cloud til at gemme fotos og dokumenter. HPs Chromebook x360 14 forventes at kunne forudbestilles i Danmark i november 2018. Priser starter fra 4.999 kroner.

Læs også:

Nu kan små virksomheder få adgang til professionel... De nye printere tilhører samme familie som OfficeJet Pro 7740, der tidligere på året vandt IF Design Award 2017. De opgraderede modeller er All-in-One...
Printeren bestiller selv blæk og du sparer penge Der er mange spændende ordninger indenfor it-verdenen. Men den nye HP Instant Ink er absolut en af de mest spændende. HP har udviklet et nyt koncept, ...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?