To headsets skal gøre det tåleligt at arbejde i åbent kontormiljø

Savi 8200-serien og Voyager 4200 UC-serien reducerer støj og forstyrrelser på den moderne arbejdsplads med åbne landskaber.

Plantronics (PLT), der er kendte for deres headsets og wearable-teknologi, annoncerede i dag to nye headsets, som reducerer støj og forstyrrelser, så medarbejdere kan være mere produktive. Den nye Savi 8200-serie består af trådløse headsets til professionelle, der arbejder i åbne kontorlandskaber og har brug for, at deres opkald altid går tydeligt igennem – både når de sidder ved deres skrivebord, og når de er på vej til det nærmeste mødelokale.

Ifølge den seneste undersøgelse fra Oxford Economics svarer næsten to tredjedele af de adspurgte medarbejdere, at manglende stilleområder, hvor de har mulighed for at fokusere, har en negativ effekt på deres produktivitet, tilfredshed og velvære på arbejdspladsen. De nye headsets fra Savi- og Voyager-serien kommer derfor med teknologi, som reducerer støj og forstyrrelser og giver medarbejderne mulighed for at arbejde mere mobilt i de åbne kontor-planløsninger.

“Åbne kontormiljøer fungerer bedst, når medarbejdere har adgang til teknologier, der styrker kommunikation, samarbejde og mobilitet, samt værktøjer, der kan håndtere udfordringer med støj og forstyrrelser,” siger Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Nordic hos Plantronics.

Savi 8200-serien

De nye trådløse headsets fra Savi 8200-serien kommer med en teoretisk rækkevidde på helt op til 180 meter, hvilket naturligvis afhænger af vægge og døre, signalet skal igennem. Dette giver medarbejderne mulighed for at bevæge sig rundt på kontoret, eller gå til det nærmeste mødelokale, og samtidig bevare en klar og tydelig forbindelse.

Headsets fra Savi 8200-serien kommer med aktiv støjreduktion (ANC) og en ny funktion, der sørger for, at kollegaernes samtaler i baggrunden ikke opfanges og høres i den anden ende af røret. De nye headsets fås både med hi-fi-stereo- eller mono-tilstand og sikrer bedre samtaler både i det åbne kontormiljø eller på hvilken som helst arbejdsplads.

Savi 8210 Headset Front View

Voyager 4200-serien

Voyager 4200 UC-serien er den nyeste tilføjelse til den prisvindende Voyager-familie. De nye Voyager-headsets kombinerer, ifølge pressemeddelelsen fra PLT, trådløs frihed med førsteklasses lydkvalitet og mikrofonarm for krystalklare samtaler og er perfekte til medarbejdere, der ikke har et fast skrivebord på kontoret. De nye headsets fra Voyager 4200 UC-serien er desuden de første Voyager-headsets, som er Skype for Business Open Office-certificeret, skriver PLT i pressemeddelelsen.

Medarbejderne får over-the-ear-komfort med op til 12 timers taletid samt dynamiske notifikationer om lydløs tilstand, der forbedrer arbejdsoplevelsen, når de multitasker på tværs forskellige afdelinger og områder på kontoret.

Voyager 4220 UC Laptop and Phone

Pris og tilgængelighed

Savi 8200-serien er allerede tilgængelig til følgende vejledende udsalgspriser (ex moms):
•    Savi 8210 UC: 3095 kr.
•    Savi 8220 UC: 3295 kr.

Voyager 4200 UC-serien er allerede tilgængelig til følgende vejledende udsalgspriser (ex moms):
•    Voyager 4210 UC: 1195 kr.
•    Voyager 4220 UC: 1395 kr.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?