Computer i usb-størrelse fra F-Secure

Sikkerhedsfirmaet F-Secure leverer ikke kun software. De har også en single-board computer rettet mod applikationer der har brug for et indlejret system, og som ikke går på kompromis med sikkerheden. Den nye version USB Armory Mk II er en af verdens mindste single-board computere

F-Secure USB Armory Mk II. Foto: F-Secure

Cyber-sikkerhedsudbyderen F-Secures eksperter i hardware security i afdelingen F-Secure Foundry har skabt en ny version af deres USB Armory – en computer på en usb-nøgle bygget fra bunden op til at være så sikker som mulig. USB Armory Mk II forankrer sikkerheden i selv de laveste niveauer og er velegnet til en lang række applikationer – såsom brugerdefinerede hardwaresikkerhedsmoduler, cryptocurrency wallets, sikker autentificering og licenserings-tokens og meget mere – alt der har brug for effektiviteten og fleksibiliteten af ​​et indlejret system uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Teamet hos F-Secure Foundry har designet enheden som svar på sikkerhedsproblemer, der opstår, når hardware begynder at overlappe med firmware. Som et resultat repræsenterer enheden avanceret samarbejde mellem software, firmware og hardware, mens det tilbyder en bred vifte af sikkerhedsfunktioner og høj computerkraft i de mindste formfaktorer.

USB armory Mk II’s sikkerhedsfunktioner inkluderer interne og eksterne kryptografiske coprocessorer, en såkaldt true random number generator, sikre startfunktioner og meget mere. Disse funktioner ruster enheden mod en række angreb, herunder fysiske manipuleringsteknikker, der kan kompromittere processer på lavt niveau som boot-protokoller og lignende.

F-Secure Foundry er en del af F-Secure Consulting, der leverer cybersikkerhedstjenester, der er skræddersyet til at imødekomme behovene i banker, hos finansielle tjenester, luftfartsselskaber, shipping-virksomheder, i detailhandel, forsikring og andre organisationer, der arbejder i meget målrettede sektorer.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2789 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart