Trust Gaming lancerer Fyru – 4-i-1 streamingmikrofon

Med Trust Gaming GXT 258 Fyru 4-i-1 streamingmikrofon vil du kunne streame og optage din lyd i den allerhøjeste kvalitet med fire forskellige optagelsesmuligheder, uanset om du sidder alene, optager et instrument eller gamer sammen med dine venner

Trust Gaming GXT 258 Fyru.

Trust Gaming lancerer GXT 258 Fyru, en streamingmikrofon i høj kvalitet med indbygget forsinkelsesfri hovedtelefonindgang og fire optagemønstre for fremragende lydkvalitet til enhver situation.

Alsidig mikrofon

Uanset om du optager en podcast, indspiller en sang eller streamer dit yndlingsspil, henter Fyrus mikrofon hver lille detalje af lyden i en enestående kvalitet. Med fire forskellige optagemønstre er mikrofonen velegnet til både solo-streaming, gruppeinterviews eller stereomusikoptagelser, og det indbyggede popfilter eliminerer også uønskede baggrundslyde.

Fyru har et holdbart design med metalgrillen på fronten, og et stativ der lover optimal stabilitet til dine streaming- eller optagelsessessioner. Med det universelle skruehoved kan du også montere Fyru på en hvilken som helst kompatibel mikrofonarm, og med det tilpassede LED-lys kan du oplyse mikrofonen i fem forskellige farver.

Pro-funktioner

Fyru har en hovedtelefonindgang, der giver dig mulighed for at lytte til dine optagelser i realtid, så du kan opleve, hvordan dine lyttere hører dig. Hvis du har brug for at ændre optagestyrke, lydstyrke eller bruge mute-funktionen, kan du nemt bruge de belejligt placerede knapper på fronten af mikrofonen.

Nøglefunktioner i GXT 258 Fyru:

  • Digital USB-forbindelse til øjeblikkelig brug på din pc eller laptop
  • Fire optagemønstre: Kardoid, tovejs (interview-funktion), stereo og omnidirektionelt for optimerede lydoptagelser i alle situationer
  • Høretelefonens lytteindgang med nul forsinkelse, så du kan lytte til dine optagelser i realtid
  • Varm, rig og klar lydgengivelse for at fange både stemmer og akustiske instrumenter
  • Praktiske knapper til optagestyrke, lyd fra og til hovedtelefonvolumen foran på mikrofonen
  • Tilpasbar LED-belysning i fem farver
  • Universal 5/8” skrueholder, der passer til mange mikrofonarme
  • Fuldt metallisk design med internt popfilter og stativ
  • Aftagelig ledning (1,8 m)

Trust Gaming GXT 258 Fyru kan købes i Danmark nu til en anbefalet pris af 1.099 kroner inkl. moms.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?