Dell Technologies og Alienware lancerer nye bærbare gaming-pc’er med nyt design og enorm ydeevne

Dell Technologies og Alienware har lanceret en række bærbare gaming-pc’er med fokus på nyt design og formfaktorer, materialer, ydeevneopgraderinger og komfortforbedringer

Alienware m16 og m18 er laptops der har ny formfaktor og som lover masser af ydeevne.

Alienware M-serien er skabt til brugere, der prioriterer ydeevne. Alienware m18 er den mest kraftfulde bærbare pc i serien. Pc’en kommer med en lang række tilpasningsmuligheder, blandt andet en ny cpu- og gpu-teknologi. Alienware m18 kommer desuden med mulighed for op til 13. generation af Intel Core i9-13980HX-processorer og de nyeste Nvidia GeForce RTZ-bærbare gpu’er eller den næste generation af AMD Ryzen-processorer samt Radeon-grafik.

På trods af den indre styrke bevarer m18 den samme formfaktor som m17, alt imens den giver brugeren 14 pct. mere plads på skærmen. Derudover byder m18 på udskiftelige DDR5-SO-DIMM RAM og op til 9TB lagerplads.

Til de gamere, der ønsker et mere kompakt kraftcenter, kommer Alienware m16 med mange af de samme teknologier, den samme designkvalitet, samt de oplevelsesmæssige og ergonomiske fordele som m18 byder på – blot i en mindre formfaktor.

Den første x16-model nogensinde

X-serien er Alienwares flagskibsserie og er skabt til gamere, der ønsker, at pc’en matcher deres livsstil.

Alienware x16 er seriens første 16”-bærbare gaming-pc siden 2004. Den kommer med bedre ydeevne, et helt nyt slankt design, hele seks højttalere og et robust chassis i metal – alt sammen i en lille formfaktor. 

Derudover byder Alienware x16 også på 100 mikro-LED’er (til hele 50 individuelle belysningszoner) og er den første bærbare Alienware-pc med AlienFX Scanner, Loop og Rainbow-lystilstande. Det oplyste RGB-touchpad er desuden 15 pct. større end på Alienware x17 R2.

For at fuldende de mange muligheder for belysninger, kommer x16 også med en lang række funktioner til tastaturet, der kan styres via Alienware Command Center. Alienware x16 kommer også med de nyeste teknologier, herunder 13. generations Intel Core HX-processorer, NVIDIA GeForce Next-Gen bærbare GPU’er og den kommende AMD-teknologi til mobile enheder.

Sidste år blev Alienware x14 lanceret til gadgetmessen CES. Nu kommer den nye x14 R2 med et imponerende nyt skærmpanel, der leverer endnu bedre visuelle oplevelser og øger opløsningen med op til 97 pct. flere pixels end tidligere. Desuden er designet opdateret, og x14 R2 byder nu på to blæsere, der øger køleydelsen.

Alle lanceringerne i Alienware-serien byder desuden på:

  • Højere 16:10-skærme, der giver et større synsfelt.
  • Dolby Atmos for en mere fordybende spiloplevelse med rumlig lyd.
  • Dolby Vision, der resulterer i fantastiske billeder.
  • Skærme med ComfortView Plus, der reducerer det skadelig blå lys uden at påvirke ydeevne og billedkvalitet.
  • FHD-webkamera med højere opløsning end tidligere til bedre videointeraktioner.
  • Element 31 termisk materiale på både CPU’en og GPU’en, hvilket sikrer, at varmeafledningen optimeres.

Gaming-laptops fra Dell

Dell Technologies lancerer også to nye bærbare gaming-pc’er: Dell G15 og Dell G16, der begge har fokus på høj ydeevne og enkelthed. Samtidig kommer de med et ny helt nyt udseende.

Med fokus på retrofarver vil designet med stænk af orange og blå metalliske farver vække genklang hos brugere, der værdsætter 80’ernes popæstetik. Både Dell G15 og Dell G16 kommer med specielle taster, der gør det endnu lettere at fordybe sig i gameplayet.

Begge modeller klarer desuden også grafisk tunge spil med lethed, selv ved maratonsessioner, takket være de nyeste Intel-, AMD- og Nvidia-teknologier. Og for første gang kommer G-Serien også med Alienware-inspireret Vapor Chamber Cooling, der sikrer en optimal køling af den bærbare pc.

Alienware Aurora får AMD Ryzen 7000

Tidligere lancerede Dell Technologies Alienware Aurora R15. Aurora R15 har et ikonisk design, der også byder på et kraftfuldt indre. Aurora R15 kommer med et nyudviklet chassis med bedre luftstrøm, køling og ydeevne. Det gør skærmen ideel at tilslutte til kraftfulde spilkomponenter for den bedst mulige gamingoplevelse.

Oprindeligt var Aurora konfigureret med den seneste 13. generations Intel Core K-Series-processorer, men i løbet af januar 2023 blev den også tilgængelig med AMD Ryzen 7000-seriens processorer samt Intel 13. generations 65W desktop-processor. I løbet af 2023 bliver den også tilgængelig med AMD Radeon 7000-grafikserien.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.