Nyt trådløst headset til gameren fra Logitech

Logitech G Astro A30 lover universel kompatiblitet så gameren kan spille, hvad som helst og hvor som helst - og med stil og i komfort

Det er ikke så længe siden at Logitech G, et af Logitechs mange brands, sendt deres nyeste trådløse headset, Astro A30 på gaden. Headsettet er udstyret med en 40mm driver/højttaler, aftagelig boom-mikrofonarm, og det understøtter Logitech Lightspeed 2,4GHz samt Bluetooth.

Logitech fortæller at det fungerer til både PlayStation 4, PlaySTation 5, Xbox, XB Series X|S, Nintendo Switch, pc. mobile, iOS og Android – hvilket stort set dækker alle platforme du gamer på.

En lille finurlighed ved headsettet er, at du kan lytte til lyden fra spillet på din PS5 via Lightspeed-forbindelsen, mens du streamer musik til headsettet fra f.eks. Spotify. Derudover kan du tilslutte en enhed, f.eks. Switch, via et 3.5mm aux stik. Hvem der så end måtte have brug for det ved jeg ikke lige. Men det er da meget sjovt.

Logitech lover at headsettet er designet som et slankt headset, og som stadig skulle være holdbart og robust. A30 har både en aftagelig boommikrofon og en indbygget mikrofon, så du altid kan tale i det når du gamer.

Det skulle også levere en afbalanceret HiFi-lyd og en batterilevetid på over 27 timer og lav latenstid.

Prisen er omkring 1.900 kroner, og er på markedet her i løbet af oktober.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.