Få en pink robotplæneklipper

Husqvarna har lavet en pink robotplæneklipper for at støtte kampen mod brystkræft - den sælges lige nu på auktion, skal du være med?

Det er high-end-modellen Automower 450X der lige nu er sat på auktion hos Lauritz.com. Maskinen har en normalpris på omkring 30.000 kroner, men lige nu har du mulighed for at få den til en langt lavere pris.

Aktuelt skal du ‘kun’ byde 13.500 (og håbe at andre ikke byder over dig), og så er den lyserøde Automower 450X din.

Men uanset hvad det endelige bud bliver, så fordobler Husqvarna beløbet og donerer det samlede beløb til ‘Støt brysterne’, dog max 25.000 kroner. Samtidig så donerer Lauritz.com alle gebyrer og salærer, hvilket betyder at de sælger Automower 450X gratis.

Jeg håber personligt at Automower 450X bliver solgt for 25.000 (eller mere), så vi får samlet nogle penge ind til det gode formål.

Du kan læse mere om auktionen på Facebook, eller direkte hos Lauritz.com.

About Lars Bennetzen 3882 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?