Nu skal air condition være personlig – meget personlig

Nyt kickstarter-projekt giver dig et bærbart klimaanlæg, der både kan køle og varme dig

Embr Wave er en personlig lille termostat som du bærer rundt om armen. Hvis du føler dig for varm eller for kold, så kan du klikke på Embr Wave og så får du med det samme en bølge af varme eller kulde.

Ideen er at ved at køle eller varme det temperaturfølsomme skin på dit håndled, skaber det med det samme den samme følelse du får af is eller sol på det følsomme sted på dit håndled.

Embr Wave er baseret på ideen om at ved at varme eller køle et bestemt sted på din krop, kan du forbedre din temperaturmæssige komfort uden at ændre din kernetemperatur.

Din krop skulle være programmeret til at reagere på denne måde fordi termiske påvirkninger får hjernen til at ændre på kroppens temperatur.

En af de smarte ting er, at reaktionen er umiddelbar. Du skal ikke vente på at temperaturen i rummet ændrer sig, så snart du får den termiske påvirkning ændrer den samlede temperaturfølelse også.

Embr Wave er drevet at et genopladeligt batteri, og skulle holde til mindst 25 opvarmninger/nedkølinger på en enkelt opladning.

Du kan læse mere om projektet her.

About Lars Bennetzen 3882 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?