Flere bruger data på mobilen i udlandet

Antallet af kunder hos teleselskabet 3, der bruger data via mobilen i udlandet, sætter nye rekorder i flere lande

Turen går sydpå for teleselskabet 3’s kunder – og endnu flere bruger data på mobiltelefonen, når de krydser Danmarks grænser. Det indikerer nye roamingtal fra teleselskabet 3, der viser hvor mange af selskabets kunder, der har brugt data på mobiltelefonen i udlandet gennem deres abonnement på 3LikeHome i uge 27 i år. 

Faktisk er der rekord i antallet af 3-kunder, der bruger data på mobiltelefonen fra store feriedestinationer som Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien i uge 27. Der var således flere 3-kunder, der brugte data via 3LikeHome i de fire nævnte lande sidste uge, sammenlignet med uge 27 de seneste fire år. 

Kunder med 3LikeHome kan nyde godt af, at 3 i begyndelsen af juni åbnede for datasluserne i EU, EØS-landene og Storbritannien. Lige siden har kunder med 3LikeHome haft mulighed for at bruge al deres data – til samme pris – når de rejser i de nævnte lande. 

Tyrkiets popularitet stiger

Tallene viser også, at Tyrkiet i stigende grad er et populært rejsemål for 3’s kunder. Antallet af 3-kunder der benyttede sig af 3LikeHome i Tyrkiet er steget med 41% i uge 27 i år sammenlignet med uge 27 i 2019, før coronakrisen ramte.

Tyrkiet blev tilføjet listen af lande omfattet af 3LikeHome i maj 2018, og nåede sit hidtidige højdepunkt for uge 27 i år. Under coronapandemien lagde teleselskabet 3 flere lande ind under 3LikeHome, så det nu i alt omfatter 73 lande.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?