Ny cykelcomputer lover nye oplevelser på turen

Ny GPS-cykelcomputere introducerer nye eBike-funktioner og Edge Power Mount, så cyklister konstant kan oplade deres enhed, mens de kører

Garmin International har lige lanceret Edge Explore 2 og Edge Explore 2 Power Mount Bundle, en GPS-cykelnavigator, der vil guide ryttere gennem deres næste eventyr.

Edge Explore 2 har op til 16 timers batterilevetid ved krævende brug og op til 24 timer i batterisparetilstand, og er forudindlæst med intuitive Garmin-cykelkort med høj kontrast, så ryttere kan se populære veje og stier, områder med tung trafik og søgbare interessepunkter – alt sammen fra en 3-tommer touchscreen, der er responsiv og let at læse under alle køreforhold.

Det nye Edge Power Mount, der følger med Edge Explore 2 Power, lader eBike-ryttere oplade deres Edge på farten.

eBike kompatibel

eBike-ryttere, der bruger deres kompatible eBike og Edge Explore 2, vil se en dedikeret eBike-statusskærm, der viser batterilevetid og modtager også navigationsvejledning og advarsler baseret på batteristatus, hjælpeniveau og den forudplanlagte rute.

Plus, det nye Edge Power Mount – inkluderet i Edge Explore 2 Power – lader konstant ryttere oplade deres cykelcomputer med deres kompatible cykel, så de kan holde fokus på deres eventyr.

Kort, ruter og mere

Garmin lover at Edge Explore 2 hjælper med at holde ryttere på sporet.

  • Forudindlæste køreprofiler, inklusive vej, terræn og indendørs er klar til brug lige ud af kassen.
  • Kør som en lokal med højkontrast, køretypespecifikke kort, der bruger Trendline popularitetsruteplanlægning baseret på milliarder af km af køredata, som andre brugere har uploadet til Garmin Connect. Ryttere kan se populære veje og stier, områder med tung trafik og søgbare interessepunkter lige på deres Edge.
  • Opret baner gennem Garmin Connect appen, Strava, Komoot og mere og synkroniser dem hurtigt til Edge.
  • Sving-for-sving-navigation og advarsler giver ryttere besked om kommende sving.
  • Sæt rutevejledning og notifikationer uden for banen på pause for at udforske ud over den slagne vej. Rutevejledning kan til enhver tid slås til igen for at komme tilbage til den oprindelige rute eller startpunkt.
  • ClimbPro lader ryttere se den resterende stigning og stigningsprocent, når de følger en bane, og gennemgå deres præstationer på stigningerne efter turen direkte fra cykelcomputeren eller i Garmin Connect.

Sikkerhed og sporing

Med innovative sikkerheds- og sporingsfunktioner vil Edge Explore 2 hjælpe med at give ryttere ekstra ro i sindet, mens de er ude at udforske. Når de er parret med en kompatibel smartphone, lader GroupTrack og gruppemeddelelser cyklister og deres kammerater – som også bruger kompatible Garmin-enheder – holde øje med hinanden og holde kontakten, selv når de kommer ud af syne.

Hvis en hændelse registreres under en tur, sender Edge Explore 2 automatisk en besked med cyklistens placering til forudvalgte nødkontakter. Edge Explore 2 er kompatibel med Varia™-serien af cykelbevidsthedsenheder, inklusive den nye Varia R, så cyklister kan se, blive set og kontinuerligt fange videooptagelser under deres tur. Hvis en cyklist stopper for at få en bid mad eller nyde udsigten, vil den PIN-beskyttede cykelalarm give dem besked på deres parrede smartphone, hvis deres cykel er blevet flyttet.

Forbliv forbundet

Edge Explore 2 giver cyklister frihed til at gemme deres smartphone væk og nyde turen. Når den er parret med en smartphone, vises tekstbeskeder og advarsler direkte på Edge. Efter en tur synkroniserer Edge Explore 2 automatisk aktiviteter til Garmin Connect-appen, hvilket gør det nemt for cyklister at se alle deres statistikker på ét sted. Cyklister kan også tilpasse deres enhed ved at downloade gratis datafelter, apps og widgets fra Connect IQ™-butikken.

Edge Explore 2 har en vejledende pris på 2.349 kroner og Edge Explore 2 Power Mount Bundle, med inkluderet Edge Power Mount, har en vejledende pris på 3.099 kroner. Edge Power Mount kan også købes separat for 1.019 kroner.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?