Fra Apple til Android – 3 afsnit. Ur og tablet

Denne gang handler projektet om, hvordan min rejse fra mit Apple Watch og iPad til Samsung Active 2 og Galaxy Tab S6 er gået

Det er ikke helt uden udfordringer at flytte over fra mit Apple Watch til Samsung Active 2, men trods alt gik det, og jeg er ved at vænne mig til det nye, og flotte ur.

Helt så smertefrit er det ikke gået at flytte fra iPad til Galaxy Tab S6. Men det er faktisk primært på grund af de cover der er til min nye tablet.

Men tjek min nyeste video – den er kun på 5 minutter. Her kan du se og høre mere om mine erfaringer med mine nye gadgets.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2686 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart