Galaxy Fold-problemerne er udbedret, men der er stadig ingen lanceringsdato

I en rapport fra Bloomberg kan vi læse, at Samsung er færdig med at fikse de problemer de har haft med Galaxy Fold. Men det betyder ikke at Galaxy Fold er lige på trapperne

Konceptbillede af foldbar smartphone: Foto: Samsung

Samsung har virkelig haft ørene i maskinen med deres foldbare smartphone, Galaxy Fold, men nu skulle problemerne altså være løst. Samsungs CEO DJ Koh har da også for nyligt, i et interview, lovet at de arbejdede hårdt på at udbedre deres topmodel.

Men bare lige for at sætte tingene på plads, så har han også sagt at folk ikke vil bruge smartphones om fem år, så vi skal måske ikke lægge alt for i hvad han siger.

Men rygterne svirrer alligevel om Galaxy Fold, og hvis vi skal lytte til dem, så kommer vi snart til at se denne nye smartphone på markedet. Samsung holder deres Note 10 event d. 7. august, og det skulle ikke undre om det bliver der, de lancerer at mobilen nu rammer gaden, og det ville nok betyde at mobilen rent fysisk er i butikkerne i slutning af året – måske i tiden til julehandlen?

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3655 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?