Galaxy Note 8 på vej, måske allerede til august

Det er ikke kun iPhone der verserer rygter om før en lancering, også når det kommer til Samsung-produkter er der masser af rygter, det nyeste er at Galaxy Note 8 er på vej til august

The Verge kan fortælle, at de rygter der forlød sidste måned, at Samsung Galaxy Note 8 vil blive lanceret til august, nu bliver understøttet af yderligere to koreanske udgivelser. The Bell fortæller at datoen bliver d. 23. august, mens The Investor nøjes med at bekræfte at det kommer til at ske til august.

Så mon ikke der er noget om snakken? Det virker meget sandsynligt at vi kommer til at se den nye Note 8 til august. Ikke mindst fordi Samsung har en lang historie for at lancere deres Note-enheder i sensommeren.

Men hvor der var mange rygter om de tekniske specifikationer til den nye iPhone, så er det så som så med rygter om Note 8. Der er snak om at skærmen bliver en 6,2” og at den får et dual-kamera.

Kameraet skulle bestå af to 12MP sensorer og der skal naturligvis være en fingeraftryksscanner ved siden af kameraet – et godt sted, hvis du spørger mig.

Endelig er der spekulation om prisen, hvor der er gæt på at den kommer til at koste mellem 900 og 1.000 dollars.

Vi ser frem til efteråret og den nye Galaxy Note 8.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?