Gratis beskyttelse til dine computere fra Sophos

Sikkerhedsproducenten Sophos er åbenbart i julehumør, og giver nu deres Sophos Home væk ganske gratis

Det virker næsten for godt til at være sandt. It-sikkerhedsproducenten Sophos forærer deres produkt, Sophos Home væk ganske gratis. Programmet dækker både pc og Mac, og med en enkelt registrering kan du faktisk beskytte op til 10 forskellige enheder.

Hvis du har brug for flere, ja så kan du klare det ved at lade din ægtefælle eller kæreste registrere produktet også.

Her i juletiden er det ekstra vigtigt at have god beskyttelse på computeren, for her er der ekstra mange der er ude efter dine informationer, ikke mindst dem der står på dit Dankort eller Visakort. Sophos går da også ind og beskytter mod netop denne type kriminalitet.

Men Sophos stopper ikke der, de siger at det gratis produkt beskytter mod malware, virus, ransomware og ondsindede websider. Altså alt det som dyre kommercielle produkter også gør.

Samtidig kan du faktisk håndtere alle installationer på din konto fra en webbrowser, hvilket yder på at det er et ret avanceret produkt vi her har fat i.


[yuzo_related]


Personligt synes jeg at det lyder for godt til at være sandt. Ingen, heller ikke Sophos, kan leve med at sende fulde produkter ud til folk ganske gratis. Så hvor ligger hunden begravet?

Jeg har prøvet at finde ud af det, men ikke umiddelbart kunne finde det. Mit gæt er at en eller to ting sker.

Enten så har programmet en begrænset holdbarhed, og kræver at du skal betale efter f.eks. det første år, hvilket er en måde at få fat i folk på – hvis de altså er blevet glade for produktet. Eller også så er det en version der har andre begrænsninger som de så ikke skilter med, f.eks. begrænset opdatering af databasen der ligger til grund for sikkerhedsscanninger.

Jeg kan naturligvis også tage fejl, og Sophos er et fuldt produkt uden nogle begrænsninger nu eller i fremtiden, og i så tilfælde vil jeg gerne se forretningsmodellen og møde den person der har overtalt ledelsen i Sophos til at gå med til dette stunt, for han er godt nok dygtig så.

Hvorom alting er, her og nu kan du få en fuld version af Sophos Home hvis du besøger Sophos hjemmeside her.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?