Hårdfør og vandafvisende SSD med lynhurtig Thunderbolt 3

Western Digital udvider sit sortiment af hårdføre og robuste lagringsløsninger med den nyeste PRO-G40 SSD, der har IP68-certificering og Thunderbolt 3

Western Digital Corp har lige lanceret ny robust og hårdfør SSD, PRO-G40 SSD, som blandt andet byder på både Thunderbolt 3 og USB 3.2 Gen 2. Den nye SSD er Western Digitals mest hårdføre SSD til dato med en IP68-certificering, så den burde kunne holde til alle udfordringer.

PRO-G40 SSD er en simpel og fleksibel løsning til både professionelle og kreative amatører, som overfører data, renderer video og flytter store størrelser forretningskritiske filer, som har brug for både hastighed, kapacitet og en robusthed, som man kan føle sig sikker på. Thunderbolt 3 og USB 3.2 Gen 2 sikrer giver en høj fleksibilitet, og brugere behøver ikke have to forskellige harddiske, en til hver port-type.

Med både USB C 3.2 Gen 2 (10 Gbps) og Thunderbolt 3 (40 Gbps) lover den lynhurtig dataoverførsel, uanset hvilken enhed, den sætter til. PRO-G40 SSD’en byder på skrive og læsehastigheder på op imod 2700 MB/S (læs) og 1900 MB/S (skriv) via Thunderbolt 3 – du kan altså flytte 50GB data på kun 30 sekunder, og den indbyggede aluminiumskerne sørger for at lede varmen væk.

Ligeledes er PRO-G40 SSD’s skal ultrahårdfør med en IP68 og er dermed støv og vandafvisende, kan holde til hårde slag uden besvær eller at blive tabt fra tre meters højde.

PRO-G40 SSD er på markedet nu, med en pris på omkring 470 euro – omkring 3.500 kroner – og med fem års garanti.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.