Hjælp til at finde priser på brugt udstyr

Den nye side brugtpris.dk kan hjælpe dig med at finde de bedste priser på brugt udstyr. Indtil videre viser siden priser på iPhone og visse Mac-computere. Planen er at der skal udvides med andre Apple-produkter

I takt med at flere er blevet opmærksomme på klimaproblemerne, er der også flere, som gerne vil handle brugt. Hver dag bliver der nemlig smidt tonsvis af elektronisk affald på lossepladsen. Og den tendens kan genbrug modvirke.

Derfor er markedet for gamle mobiler og computer også vokset hurtigt. Der er både private forhandlere, genbrugssider og professionelle reparatører af gammel elektronik. Priser og kvalitet kan derfor også variere voldsomt. Og som forbruger kan det være svært at finde hoved og hale i det hele.

Det vil de gerne hjælpe med hos Brugtpris.dk. De gennemsøger nettet, og finder gennemsnitsprisen på gamle iPhones. Og de tæller ikke kun private forhandlere på DBA og Facebook, men også de professionelle genbrugsforhandlere med.

”Vi vil gerne gøre det nemt at handle og sælge brugte Apple-produkter. Det er efterhånden et kæmpestort marked. Og du kan som forbruger hurtigt blive snydt for mange penge, hvis du ikke er opmærksom

Udtalelse fra Brugtpris.dk i pressemeddelelse

Få hjælp til at gøre en god handel

Hos Brugtpris.dk kan du gå ind og vælge den iPhone-model, du er interesseret i. Det kunne f.eks. være den nye iPhone 12 eller en ældre model som f.eks. iPhone 7. Du kan også vælge, om den skal være med 64, 128 eller 256 GB hukommelse.

Når du klikker ind på en model, får du med det samme gennemsnitsprisen for en genbrugt model at vide. Brugtpris.dk finder prisen ved at kigge annoncerne på f.eks. DBA og Facebook Marketplace igennem. Det gør det nemt for dig at se, om du kan gøre en god handel. Og hvis du vil sælge din egen smartphone, kan du se, hvor prislejet ligger.

Det gør, at du altid har overblik over, hvad der er en god og en dårlig handel. Så ved at tjekke gennemsnitsprisen hos dem, er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget.

Følg med i udviklingen

Priserne for gammel elektronik står aldrig stille. De kan både flytte sig op og ned. Og det er de opmærksomme på hos Brugtpris.dk.

Vi fortæller ikke kun, hvad gennemsnitsprisen er nu. Vi viser også en graf over prisudviklingen. På den måde kan forbrugerne se, om det er godt tidspunkt at købe eller sælge. Eller om de skal vente et par uger.

Udtalelse fra Brugtpris.dk i pressemeddelelse

Udover priserne hos private sælgere, viser de også, hvad de koster hos forhandlerne. Det er også med til at sikre dig som forbruger. Der er nemlig fordele ved at købe hos en forhandler af genbrugstelefoner. Her får du ofte garanti på mobilen, så du er sikret, hvis den ikke virker ordentligt.

Det var også derfor, de valgte at have dem med på siden hos Brugtpris.dk.

Det er nogle gange lige så dyrt at købe hos en privat sælger som en professionel forhandler. Derfor skal du tjekke begge muligheder, og det hjælper vi med.

Udtalelse fra Brugtpris.dk i pressemeddelelse

Hos Brugtpris.dk viser de lige nu priserne for alle iPhone-modeller. Med tiden håber de at udvide med andre Apple-produkter.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?