Ikea og Sonos lancerer ny Symfonisk gulvlampe

Nu er Sonos og Ikea igen klar med et nyt produkt baseret på deres samarbejde. Den nye Gulvlampe Symfonisk lover at gøre det lettere at møblere og få god lyd på samme tid

Det er tre år siden den første Symfonisk lampe/højttaler så dagens lys, og nu dukker der så et nyt produkt op på gaden. Denne gang er det en gulvlampe der giver både lyd og lys, og Ikea og Sonos lover at den vil passe ind i de fleste hjem i Danmark.

I pressemeddelelsen fortæller Ikea og Sonos, at lampen er designet med enkelthed for øje. Gulvlampen har en lampeskærm i bambus, og det er muligt at købe skærme forskellige farver, så du kan få lige den farve du ønsker.

Fordi det er en Sonos højttaler er det muligt at få den til at indgå som en del af husets øvrige Sonos-højttalere. F.eks. er det muligt at lade lampen fungere som en baghøjttaler hvis du vil lave et hjemmeteater i stuen.

Samtidig kan lampen indgå som en del af Ikeas smarte lamper, så du kan styre den via Ikeas Home Smart App.

Den nye lampe kommer på gaden til januar 2023, men prisen er endnu ikke offentliggjort.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.