Imponerende specs i ny billig smartphone

Den nye moto g30 kommer med en imponerende skærm og ditto kamera, og prisen er helt i bund

moto g30. Foto Motorola

Den nye moto g30 er udstyret med et 64MP quad-kamerasystem med ultrahøj opløsning, der giver skarpere, lysere højopløsningsbilleder fra alle vinkler. Quad Pixel-teknologi sikrer, at billeder er skarpe og lyse takket være 4x følsomheden ved svag belysning, men du kan også skifte til Night Vision-tilstand for at få livlige fotosog mere nøjagtige farver.

En 118° ultravidvinkellinse får 4 gange mere med i billedet sammenlignet med en standard 78° linse, når den skal indfange livet, nøjagtigt som du ser det. Det dedikerede Macro Vision-kamera bringer dig 4x tættere på dit motiv, så du ser de små detaljer, som du ellers ville gå glip af ved hjælp af et standardobjektiv.

Slør baggrunden på dine fotos med justerbar intensitet til professionelle portrætter med dybdesensoren, og tag selfies om dagen eller om natten takket være det frontvendte 13MP selfie-kamera.

Væk dine spil, film og videochats til live på en 6,5″ Max Vision HD+-skærm. Med en opdateringshastighed på 90Hz, som du normalt kun får i flagskibstelefoner, vil du bemærke mindre forsinkelse og mere problemfri visning.

Med 128GB indbygget lagerplads er der masser af plads til fotos, film, sange, apps og spil, og der kan tilføles yderligere 512GB ved hjælp af et microSD-kort.

Det enorme batteri på 5.000mAh i moto g30 giver dig mere end to dages strøm på en enkelt opladning, og via TurboPower 20 kan der fyldes 12 timers strøm på kun 20 minutters opladning.

Qualcomm Snapdragon 662-mobilplatformen driver mobilen, og den er udstyret med 4GB RAM.

Hvornår moto g30 rammer markedet ved vi endnu ikke helt præcist, men prisen skulle blive omkring 1.500 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3074 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart