Jabra lancerer tredje generation af true wireless ørepropper

Jabra løfter sløret for Elite 65t og Elite Active 65t, virksomhedens tredje generation af true wireless ørepropper, skabt til at levere en stabil trådløs forbindelse og op til 15 timers batterilevetid (med etui)

Med lanceringen af Elite 65t og Elite Active 65t har Jabra videreudviklet et sæt true wireless ørepropper, der har indarbejdet virksomhedens viden om brug, komfort og design fra den første true wireless innovation. De nye ørepropper har særligt fokus på stemmestyringsoplevelsen, på at levere den bedste lydkvalitet ved opkald og musik helt uden ledninger. Produkterne kommer i to udgaver: en til daglig brug på farten og en ’Active’ udgave, der er skabt til træning og sport.

De nye ørepropper, der bygger på succesen fra Jabra Elite Sport, det bedst sælgende og mest teknisk avancerede true wireless sportsheadset, er skabt til at levere en endnu bedre stemmestyrings- og musikoplevelse og kommer nu i et nyt design og farvevalg.

De nye ørepropper udvider Jabra’s true wireless portefølje, som nu omfatter tre produkter og er del af familien af Elite-produkter, der annonceres og vises på CES:

  • Jabra Elite 65t til de der ønsker den bedste lyd og forbindelse i et true wireless headset til hverdagsbrug – med klippefast forbindelse og høj batterilevetid på totalt set 15 timer.
  • Jabra Elite Active 65t til de der ønsker den samme fantastiske lyd og forbindelse som i Elite 65t, tilføjet egenskaber som slidstyrke og fit, der er nødvendige for et sportsprodukt – IP56 certificering, speciel coating, der får headsettet til at sidde helt fast samt accelerometer til brug for tracking.
  • Jabra Elite Sport – det eksisterende produkt til ultimativ træning og med biometrisk forbedrende features og endnu højere slidstyrke (IP67) samt tre års garanti mod sved.

Jabra Elite 65t

Jabra Elite 65t, der er udviklet med henblik på at give dig den absolut bedste lyd bringer helt unikke teknologiske features sammen for at give dig klassens bedste kvalitet, hvad angår stemmestyring og musik. Det er skabt til at sikre en stabil trådløs forbindelse og levere den bedste opkalds- og stemmestyringskvalitet. Den innovative løsning med fire mikrofoner kombineret med et optimeret akustisk kammer muliggør en avanceret støjkomprimering og stemmeforbedring i ethvert form for miljø. Ørepropperne gør det også muligt at personalisere musikken ved hjælp af en musikequaliser, der tilgås via den medfølgende Jabra Sound+ app.

Jabra Elite 65t kombinerer et letvægtsdesign, der giver langvarig komfort med op til 15 timers batterilevetid med etuiet og fem timers lytning på en enkelt opladning, hvilket gør ørepropperne til den perfekte løsning til hverdagsbrug. Elite 65t vil være tilgængeligt i de førende farver Titanium Black og også i Copper Black og Gold Beige.

Jabra Elite Active 65t er rettet mod de, der ønsker de features, som Elite 65t tilbyder, men som samtidig ønsker at kunne bruge ørepropperne, når de er aktive. Ørepropperne er udviklet til sportsbrug og har et mere sikkert fit grundet en særlig coating, integreret accelerometer til tracking features i Jabra app’en og en IP56 sved, vand- og støvcertificering. Elite Active 65t vil være tilgængeligt i farverne Copper Blue og Copper Red.

”Vores tredje generation af ørepropper, der er en videreførelse af arven fra GN Group, beviser vores brancheførende egenskaber indenfor udvikling af produkter til både sports- og hverdagsbrug på farten. Det er et helt nyt udvalg af kvalitetsprodukter indenfor lyd, som alle er baseret på vores enorme viden samt kundefeedback fra tidligere true wireless generationer,” siger René Svendsen-Tune, CEO hos Jabra. ”Jabra Elite 65t har nogle helt unikke mikrofonpositioner, som sikrer dig markedets bedste stemme- og musikinteraktion sammen med den fantastiske lyd, der kendetegner Jabra’s produkter. Produktet ligger allerede i spidsen for kategorien og har netop tidligere i dag vundet CES Innovation Award.”

Alexa integration

Til de, der foretrækker at bruge stemmekontrol, giver de nye produkter mulighed for stemmestyring op imod alle de største virtuelle assistenter, nu inklusiv Amazon Alexa on-the-go. Jabra er blandt de første til at tilbyde denne mobile feature, der giver forbrugerne adgang til Alexa direkte fra ørepropperne. Med Alexa kan du bede om at få afspillet musik, høre nyheder, tjekke vejret, kontrollere smart home enheder og meget mere. Elite 65t har fire mikrofoners rækkevidde og fantastisk lyd.

”Med Jabra’s ørepropper og Alexa, kan forbrugerne spørge Alexa om tusindevis af ting, mens de er på farten,” siger Pete Thompson, Vice President, Amazon Alexa. ”Forbrugerne kan finde og afspille musik, mens de løber, tjekke nyheder mens de rejser, håndtere deres to-do-lister og meget mere blot ved at spørge Alexa om hjælp.”

Tilgængelighed og priser

Jabra Elite 65t vil være tilgængelig fra midten af januar hos udvalgte forhandlere til en vejl. pris på DKK 1.299,99

Jabra Elite Active 65t vil være tilgængelig i begyndelsen af april hos udvalgte forhandlere til en pris på DKK 1.499,99

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?