Design og kvalitetslyd i nyt headset fra Onkyo

Det nye headset, E700MB fra Onkyo lover at levere både smukt design og vellyd til brugerne

Onkyo E700MB
Onkyo E700MB

Onkyo er kendt for at levere kvalitet når det kommer til headsets, og det nye in-ear headset de lige har lanceret, E700MB ser da også utrolig spændende ud.

Det har en højttaler på 13,5mm som leverer high definition lyd og en HRA der skulle give en højere bitdybde og samplingsfrekvens, så man skulle få en mere detaljeret og nuanceret lyd.

I en pressemeddelelse skriver Account Manager John Bundgaard fra Gibon Innovations, der står for salget af Onkyos headsets og højttalere:

”Lydkvaliteten er i fokus, men der er også arbejdet med designet, hvor de lette aluminiumshoveder signalerer kvalitet. Og det 1,2 meter lange, snoede kabel gør, at ledningen ikke utilsigtet vikler sig sammen.”

Headsettet har en impedans på 32 ohm, en følsomhed på 108 dB/mW og et frekvensområde på 6 Hz til 40 kHz. Det har indbygget en mikrofon, så du kan besvare opkald når du lytter til musik. De silikone-ørepropper der følger med er designede til at holde den omgivende lyd ude, og skulle også sidde fast, så de ikke falder ud, selvom du ryster kraftigt på hovedet.

Headsettet er allerede på gaden, koster 899 kroner og du kan læse mere om det her.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?