Jaybird lancerer markedets førende 14-timers batteritid

Tarah Pro er et sæt trådløse sportshøretelefoner med ekstrem holdbarhed og fuldt vejrbestandige earbuds

Jaybird har lige lanceret Jaybird Tarah Pro trådløse høretelefoner med batterilevetid på 14 timer, ekstrem holdbarhed, vejrbestandige og kompakte trådløse høretelefoner. Udstyret med unikke funktioner rettet mod sportsudøvere, tilbyder de en sikker, tilpasset pasform og god lyd, med den nye individualiserede EQ-funktion i Jaybird-appen. Tarah Pro er de første i Jaybirds Pro Series: en ny serie af trådløse sportshøretelefoner på topniveau til udholdenhedsatleter.

Tarah Pro har en batterilevetid på 14 timer og kan lades op til 2 timer med blot 5 minutter i opladeren. Og den nye Magnetic Snap Lock-funktion sætter automatisk din musik på pause, når dine earbuds er sat sammen, for at sikre dem rundt om halsen. Musikken begynder igen automatisk fra, hvor du stoppede, når du sætter høretelefonerne tilbage i ørerne, for at spare på batteriet.

Med et letvægtsdesign er Tarah Pro vandtæt (IPX7) og svedafvisende, hvilket betyder, at de kan klare hvilket som helst vejr, du møder: regn, sne eller endda at komme under vand ned til 1 meters dybde i op til 30 minutter.

Jaybird har testet Jaybird Tarah Pro i alle tilstande af sved og har brugt dobbelt hydrofobisk nano-coating på tipperne, så du kan træne så intenst, som du vil. Alt omkring Tarah Pro er designet for at sikre maksimal vandtæthed og svedafvisning, inklusiv brugen af den USB-kompatible proprietære oplader.

Da alle træner forskelligt, gør Jaybirds Switch Fit det muligt for løbere og sportsudøvere nemt at kunne skifte mellem en over-øre pasform for et sikkert, sportsspecifikt brug og en under-øre pasform til mere afslappende situationer på turen, mens de forbliver i ørene. Den non-stick reflekterende stofledning hjælper med synlighed, hvilket gør det muligt for dig at træne når det er mørkt udenfor.

Edd det nye Speed Cinch-ledningssystem er det super nemt at tilpasse kabellængden hurtigt. Tarah Pro kommer med tre forskellige størrelser af vores kombinerede silikone øretipper/-finner for en tilpasset komfortabel pasform.

Den seneste version af Jaybird-appen gør det muligt for brugere at benytte helt nye funktioner med Tarah Pro. Nu gør Jaybird det endnu nemmere for folk til at få den perfekte personlige lyd. Som en del af den simple opsætning, vil Jaybird-appen føre brugerne igennem en hurtig høretest for at skabe en personlig EQ-setting baseret på Jaybirds specielle algoritmer.

Testen vil hjælpe dig til at skabe din ideelle lydprofil, hvilket betyder en unik, personlig musikoplevelse med kompromisløs lydkvalitet. Derudover indeholder den Jaybirds standard EQ og integreret Spotify, som tillader dig at lave og dele playlister i appen.

Tilgængelighed

Jaybird Tarah Pro trådløse sportshøretelefoner forventes at være tilgængelige eksklusivt på jaybirdsport.com allerede nu, og i udvalgte butikker i november 2018 til en vejledende pris på 1.299 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2199 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?